|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από μαλακό νερό (Gh 5) το σωστό είναι και το pH να είναι το πολύ 7 και να έχεις άμμο παρά χαλίκια.
|
||||
|
||||
![]()
το νερο ειναι μαλακο.κατω εχω αμμο και ενα ψιλο πετραδακι(δεν θυμαμαι πως λεγετε)οσο για το ΡΗ ειναι στο 7.2.
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ για γενικές πληροφορίες.
Αν και δύσκολα θα το δεις να κυκλοφορεί, μην παρεις μόνο ένα. Σε μιά ομάδα 5-6 ατόμων θα νιώθουν πολύ πιο άνετα! ------------------------- Παράθεση:
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodor72 : 15-02-10 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι μπορει να φταιει; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 06-02-10 00:20 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
τι μπορει να ειναί; | Mary-z | Malawi | 3 | 01-10-08 11:26 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |