|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε μπερδέψει την........Βούρτσα.
Ο ένας λέει για canaliculata, o άλλος τα βλέπει brown-Καφέ, o Raven ξαφνικά απέκτησε σαλιγκάρια που δεν είχε. Για αφήστε τον λούτσο και δώσε καμμιά φώτο theodarras γιατί δεν βλέπω φως. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σχήμα παραπέμπει σε Giant Ramshorn πάντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ..εχω η καλυτερα να πω ειχα τα ιδια σαλιγκαρια πριν μερικες βδομαδες....οποτε τα εβλεπα καραδοκουσα και τα εστελνα αδιαβαστα ...(αιμοβορος χεχε)...ζημιαρικα ...καλυτερα να τα ξεφορτωθεις το γρηγοροτερο...και οντως τσιμπανε και φυλλαρακια ..και λερωνουν και πολυ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Eγώ τσίμπησα 5 ramshorn προχθές από το Drbig τα 3 τα έβαλα στο ενυδρείο που έχω πιστια και το άλλο το νούφαρο το τρυφερό και τα τσακίσανε ![]() Πολλά φύλλα μισοφαγωμένα... Τα πήγα στα χρυσόψαρα που δεν έχω νούφαρα(αυτά τρων τις ρίζες)... Να ρωτήσω κάτι και γω..(όπως ρωταω πάντα σε άλλα θέματα ![]() Έχω 10αδες μικρά πολύ μικρά σαλιγκαράκια που έχουν σπείρα ίδια με τη ramshorn.(με διαφανές κέλυφος-αν μείνει άδειο).. Και αυτά ramshorn λέγονται? Πάντως και αυτά(τα μικρά όπως και τα tubeculata δε μου πειράζουν τα φυτά... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Ramshorn πρωτη φορα ακουω να κανουν τετοια ζημια
![]() Μηπως τα φυτα σου χαλουσαν και τα ετρωγαν ? γιατι να μην φανε δηλαδη και το κερατοφυλλο? ![]() Και παλι ομως, αν θες να τα ελεγξεις ειναι ευκολο μιας και ειναι αξιολογου μεγεθους και τα βγαζεις ακομα και με το χερι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε κάνουν τα αυγά τους πάνω στα φύλα και μετά τα μικρά μάλλον τα τρώνε και γεμίζουν τρύπες με αποτέλεσμα να χαλάνε και να πέφτουν .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Nα διορθώσω πως από τότε που τα έβαλα στο χρυσοψαροενυδρίο έχουν ήδη καθαρίσει 2 φύλλα από μια ανούμπια.. ![]() ![]() Μάλλον τα νούφαρα τα τρώνε όλα τα σαλιγκάρια όπως και τa applesnails όπως και ναχει..Δεν πειράζει.. Εγώ θα έλεγα αν δε θέλετε να τα κρατήσετε να τα δώσετε σε άλλους χομπίστες που τα θέλουν και να μην τα εξουδετερώνετε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστό και αυτό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βαράω ρε Καραμήτρο, τα σαλιγκάρια σου είναι ramshorn όπως λέει και το Kalaxanάκι μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά καμιά σχέση ! καλά είναι! Πάντως στο ότι είναι σαλιγκάρια έπεσα μέσα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γεμίσει η Ελλάδα γαρίδες! | Alex_Salonica | Γαρίδες | 130 | 17-05-10 23:30 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |