|
|
||||
|
||||
![]()
τι μάρκας είναι οι γρύλοι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γαμ....... εσύ και ο γρύλος σου.
![]() ΥΓ Ανέκδοτο είναι το παραπάνω, απλά μου το θύμησε η φράση σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
α χαλβα μισες δουλιες κανεις πεστο ολο να γελασουμε κι εμεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στειλτω σε πμ χαχαχαα
μη το κανιβαλισουμε
|
||||
|
||||
![]()
Πειτε το ρε παιδια να γελασουμε λιγακι...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Να 'σαι καλά βρε halvas69...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Χαλβά έχεις ρέντα τελευταία!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ένας άνθρωπος καθώς προχωρούσε με το αυτοκίνητό του σε μια ερημική περιοχή ξαφνικά παθαίνει λάστιχο.
Βλέπει ότι δεν έχει γρύλο και θυμάται ότι πριν ένα χιλιόμετρο είχε περάσει ένα σπίτι. Αποφασίζει να πάει να ζητήσει ένα γρύλο. Στο δρόμο καθώς πήγαινε αναρωτιέται: - Και αν δε μου δώσει γρύλο; Θα του πω κύριε έχω μείνει εδώ πιο κάτω και το χρειάζομαι. - Και αν επιμένει να μην μου το δώσει; Θα του πω κύριε σας παρακαλώ είναι ανάγκη, δεν ξέρω που να μείνω. - Και αν συνεχίσει να επιμένει να μην μου το δώσει; Θα του πω ή θα το δώσεις ή και γω δεν ξέρω τι θα γίνει! Νευριασμένος από τις σκέψεις που είχε κάνει, φτάνει έξω από τη πόρτα του σπιτιού και τη χτυπάει. Μόλις την ανοίγει ο ιδιοκτήτης του λέει : Δεν γα....σαι εσύ κι ο γρύλος σου ! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μαρκα ειναι zoo med's.Σε προειδοποιω ομως θελουν ψυγειο μετα το ανοιγμα,και δεν ειναι και το πιο ευχαριστο πραγμα στον κοσμο εδω που τα λεμε να ανοιγεις το ψυγειο σου και να βλεπεις μια κονσερβα πεθαμενων γρυλων!!!...
![]() ![]() ![]() Πολυ καλη τροφη για χελωνες μικρες σαν τη δικη σου και τη δικη μου ειναι η sera raffy Baby-Gran.Ειναι κατι μικροι χρωματιστοι κοκκοι(στιν αρχη μπορει να τους σνομπαρει η χελωνιτσα,αλλα ειναι πολυ δυναμωτικη τροφη),και...δεν μπαινουν στο ψυγειο!!! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη water_turtle_lover : 16-02-10 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή τοποθέτηση Φίλτρου | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-09-09 20:23 |
Ελάχιστη (σε ώρα) λειτουργία του Co2 | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-02-09 00:15 |
Ερώτηση για υλικά φίλτρου | erling | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-10-07 20:57 |
Λειτουργία λάμπας UV | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-02-06 00:48 |