|
|
|||
|
|||
![]()
Ο γλύφτης όταν τον πήρα ήτανε μισός απο οτι είναι τώρα..πόσο ακόμα να μεγαλώσει? Εξάλλου, δέ νομίζω οτι μετά απο σχεδόν 2 μήνες, θα δεχτεί το pet-shop να τον πάρει πίσω.
Σαλιγκαράκια σκέφτομαι να πάρω, μ'αρέσουν πολύ.. Βέβαια προς το παρόν δέν φαίνεται να έχουν πρόβλημα τα ψάρια, και ας μήν ταιριάζουνε στο ίδιο ενυδρείο..οπότε προχωράω ως έχουν, και αμα συμβεί κάτι, βλέπουμε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
οταν θα το καταλαβεις θα ειναι απο το θανατο τους...διαβασε αυτο σε παρακαλω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με την άποψη αυτή, εξάλλου απο την εμπειρία που έχω στα υπόλοιπα κατοικίδιά μου, το βλέπω και με τα μάτια μου χρόνια τώρα...όμως..
Πες πχ. οτι 2-3 απο τα ψαράκια πρέπει να τα απομακρύνω...Πού να τα πάω? γιατί σίγουρα στο pet-shop δέν θα τα δεχτούνε πίσω.. Δεύτερο ενυδρείο δέν έχω για να τα βάλω.. Να σημειώσω εδώ, οτι απο όσα διάβασα ως τώρα, θα ήθελα να βάλω ζωοτόκα στο ενυδρείο μου...ποιά λοιπόν απο τις ράτσες δέν ταιριάζει αυτή τη στιγμή? |
|
||||
|
||||
![]()
To αν το δεχτεί είναι υποκειμενικό στο κάθε πετ σοπ.Μπορείς να απευθυνθείς και σε άλλα πετ σοπ αν δεν τα δέχονται ή ακόμα και να βάλεις αγγελία εδώ στο σαίτ για να το χαρήσεις,να το ανταλλάξεις η να το πουλήσεις..για το άλλο με κάλυψε ο Πάνος αλλά εσύ αποφασίζεις!
------------------------- Τα Tanichthys albonubes λέγονται και white cloud..με νερό δικτύου ίσως και να μπορείς να τα κρατήσεις με τα μπαλούν πλάτυ..ας μας βοηθήσουν οι πίο έμπειροι σε αυτό.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cpk2010 : 15-02-10 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες φουσκάλες στην επιφάνεια του ενυδρείου | fh84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 30-10-09 22:59 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |