|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
mravo poli kalo
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
kαλησπερα ,
Σημερα μαζι με εναν φιλο που εχει γνωσεις σε ηλεκτρονικα , ξεκινησαμε να φτιαξουμε αυτο που εδωσες και εχουμε μια απορεια . Στα γραφω οπως μου τα ειπε ο φιλος γιατι εγω με ηλεκτρονικα δεν εχω ιδεα. "rwtiseton an mporoyme na baloyme ton 16f628A anti gia ton sketo kai sto ic-programmer ti epiloges vasoume sto oscilator" στα εγραψα οπως μου τα ειπε . Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
1.Πανω στο μικροτσιπ εχει εξης χαρακτηριστικα:
PIC16F628-04/P Προφανως ειναι το (σκετο)PIC16F628. Αυτο να ζητησεις ΟΧΙ το -Α 2. Δες μια φωτο του ICProg: α. Επιλεγεις πανω δεξια στο κουτακι το PIC16F628 β. Φορτωνεις το αρχειο F.hex(File/Open File.... και βρες το F.hex) γ. ολα τα αλλα στοιχεια Fuses, Osc κ.λ.π.. (ρυθμιζονται μονα τους) Επισης αν δεν το ειδες ριξε μια ματια: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38083 θα σου λυθουν αρκετες αποριες. Οτι αλλο ευχαριστως να σου απαντησω. Η κατασκευη δουλευει εδω κ ενα μηνα χωρις προβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω , θα τα μεταβιβασω στον φιλο και οτι αλλη απορια εχει θα σε ενημερωσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και Χριστος ανεστη.
Σημερα ολοκληρωσα την κατασκευη με το dimmer πραγματικα πιστευω οτι αξιζε το λιγο τρεξιματακι και την αλλαγη στις λαμπες και στις βασεις απο τ8 σε τ5 . Σας βαζω μια photo να δειτε και το κουτακι που μου εφτιαξε ο φιλος με το σχεδιαγραμα απο εδω και για τον ελενχο . |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε sfk, επειδή σκοπεύω να υλοποιήσω την κατασκευή σου αλλά για LED, μήπως μπορείς, με ένα μικρό block diagram, να μου πείς τι πρέπει να συνδέσω στην έξοδο (ρελέ ή τρανσιστορ, τι τύπο) και πως?
Πόσα αμπερ μπορεί να βγάλει στα 12V? Από την σχολή και μετά τα έχω παρατήσει τα ηλεκτρονικά και ενώ τα χέρια είναι ικανά, δυστυχώς το μυαλό δεν μπορεί να ακολουθήσει!! Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τέλειο φάρμακο!!! | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 19-02-10 18:17 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |
Ζητήτε......δότης μπολιού | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-11-09 19:47 |
τελικο υψος φυτων | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-05-08 17:36 |
Κύκλωμα Ανατολής - Δύσης για ηλεκτρονικό balast | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 14-12-05 19:30 |