|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη ειναι καταλληλη. Απλα πιστευω οτι η κεραμικη ειναι πολυ καλυτερη και γιαυτο βεβαια εχει 32 ευρω στα 100w
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορώ να βρώ τέτοια κόκκινη και σε ηλεκτρολογικό υλικό ίσως και πιο φθηνή ή να πάρω εκείνη απο το πετ σοπ? Αν ναι πως θα την ζητήσω και τι watt να επιλέξω?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω που ειχα ρωτησει σε ηλεκτρολογικα δεν ειχα βρει.Αυτες οι λαμπες ειναι για τερραριο. Τα watt πανε αναλογα το μεγεθος του τερραριου Προσεχε μην την βαλεις κοντα σε νερο και εχεις κανενα ατυχημα...
Πιστευω οτι θελει θερμαντηρα και μεσα στο νερο....δεν ξερω...καλυτερα να ψαξεις σχετικα με τις χελωνες τι χρειαζονται.... |
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστάτη έχω ήδη. Απλά θέλω και μια λάμπα για ζέστη γτ τώρα έχω μία απλή αλλα τον βλέπω και δε πολυβγαίνει προς τα έξω
|
|
||||
|
||||
![]()
Κεραμική βρήκα στο amazon. Δες τε εδώ http://www.amazon.co.uk/Reptipet-Cer...674569&sr=1-18
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπα 18W | haf_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-09-09 22:06 |
Λάμπα | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-06-08 12:41 |
Λάμπα UV! | mad | Λοιπός εξοπλισμός | 4 | 04-03-08 14:33 |
Λάμπα | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-07 00:11 |
Λάμπα UV | namesis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-01-06 01:37 |