|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ... εγω στα δισκακια που μεγαλωνω βαζω μονο νερο οσμωσης! Ουτε εχουν ελλειψεις σε καποιο στοιχειο ουτε καποιο αλλο θεμα! Ταϊζω 10 διαφορετικες τροφες και τη κατεψυγμενη που εχω φτιαξει! Ακουω οτι θελει προσοχη στο χαμηλο ph αφου πολλοι λενε οτι η λειτουργια του φιλτρου (των βακτηριων) αναστελλεται η ακομα σταματαει! Αν και δεν εχω παρατηρησει τον κυκλο να ειχει σταματησει .. το παρακολουθω στενα!
Θα πρεπει να βγαλεις τη τυρφη μια που κανεις αλλαγες μονο απιονισμενο νερο!! ![]() Οσο αφορα τα μηλοσαλιγκαρα ειχα 4 μαζι με τα μικρα δισκακια σε gh 0 και δεν παθαν τιποτα απολυτως! Οπως και να εχει δεν θα πεθαιναν ... απλα το κελυφος τους θα ειχε τρυπες η θα θρυματιζοταν ... αλλα να πεθανουν ειναι πολυ περιεργο! Τα λιπασματα αντισταθμιζουν τη χρηση του απιονισμενου και κρατανε τις σκληροτητες ...σε καποιο επιπεδο!
|
|||
|
|||
![]()
10 τροφες!!!!.Και γω νομιζα οτι με 4 ειμαι υπερβολικος!!!
Την τυρφη την χρησιμοποιω ακομα για να επισπευσω την πτωση του ph που δεν πεφτει με τιποτα προς το παρον...Τα λιπασματα φανταζομαι με κρατανε στο 6,8 με 7,00... Που θα παει όμως.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια απεβιωσαν απο κατι αλλο
ισως ανεβασες αμμωνια ή δεν τρεφοταν |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους παιδια, δυο μικρες ερωτησουλες θα ηθελα να κανω, πειρε καποιος φιλος μεταχειρισμενο ενυδρειο 1μΧ30εκΧ40εκ υψος.
Δεν βρισκω τον τυπο για να υπολογισω το υψος... Ακομα το τζαμι εχει πολλα αλατα και δεν ξερω πως μπορει να τα ξεκολησει χωρις γδαρσιματα,εκανα μια αναζητηση αλλα δε βρηκα κατι.. Το σιγουρο ειναι οτι θα παμε για νερο βρυσης,δεν ξερω μπορουν να μπουν αφρικανες (απο αποψη διαστασεων ενυδρειου) θα το ψαξω λιγο το θεμα γιατι δεν ξερω τιποτα για το ειδος... Γενικα για πρωτο ενυδρειο δε θελουμε "δυσκολες" καταστασεις..θα δουμε πως θα το κανουμε και σιγουρα θα τον δουμε και στο φορουμ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι θέλεις να υπολογίσεις τον όγκο
(100χ30χ40=120000/1000=120 λίτρα) Τα άλατα με μαλακό σφουγγαράκι και ξύδι θα φύγουν άνετα. Μετά πλύσιμο με νερό και είσαι οκ. Μια χαρά μπορείς να βαλεις κιχλίδες απο Τανγκανίκα. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι, ογκο εννοουσα ευχαριστω πολυ για τις πληροφορειες μαν!!!
Συμφωνα με τις νεοτερες ακριβεις πληροφορειες οι διαστασεις ειναι 120χ25χ40 οποτε φανταζομαι θα θελω δεινους κολυμβητες μεσα για να το γεμιζουν και οχι ψαρια που θα καθονται σε συκγεκριμενη περιοχη και θα ειναι το υπολοιπο ενυδρειο "αδειο" και παντα μιλαμε για "σκληρο" νερο... |
|
|||
|
|||
![]()
...να ρωτησω κατι βρε παιδια αυτες που λεμε "φεγγαροπετρες" τι ακριβως ειναι, ειναι φυσικα πετρωματα, και υπαρχουν στη μορφη που τα βλεπω στα ενυδρεια??? Η ειναι κατι το ποιο γινεται με επεξεργασια??? Βρισκονται μονο στα ενυδρειομαγαζα αυτες ή και εκτος???
και αυτα που λετε "τραγανες" και δινουν μια πιο φυσικη αισθηση σε τι μαγαζια επισης?? ------------------------- επισης ειναι καποια απο τις 2 ασβεστολιθικες?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos2003 : 28-03-10 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |