|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο έχεις κάνει μια καλή αρχή
![]() Το ποστ του panos-alex/polis με πρόλαβε στο τι ήθελα να σου τονίσω ως μια καλή εξέλυξη στο ενυδρείο σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηδη πηρα ακομα δυο ξυλα και ειναι προς επεξεργασια για να μπουνε στο ενυδρειο...την κυριακη θα το αλλαξω και θα σας στειλω τις καινουριες μου φωτογραφιες και ελπιζω να σας ευχαριστησω με το αποτελεσμα(γτ θα ειναι και δικο σας)
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νικόλα πας πολύ καλά θα συμφωνήσω με τα παιδιά για τα φυτά επιφανίας, και τα ξήλα.Πιστεύω ότι θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Εν αναμονή της Κυριακής λοιπόν.
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια..χθες μαζεψα πλατανοφυλλα και τα εχω βαλει σε καυτο νερο για να μπουνε στο ενυδρειο...δεν αντεξα και την εκανα την αλλαγη σημερα...νομιζω οτι καπως καλυτερα απο πριν..σε λιγο οι νεες φωτογραφιες.αναμενω σχολια σας...
------------------------- κατι ακομα.πλατανοφυλλα μπορω να βαλω ε???μια επιβεβαίωση...
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos mennis : 13-02-10 στις 13:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να το...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα βγαλω αργοτερα ποιο καθαρες φωτο και θα τις ανεβασω...
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πολύ καλύτερο, σαφώς βελτιωμένο από τις πρώτες φωτογραφίες, είσαι σε καλό δρόμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και οι τελευταιες....
|
||||
|
||||
![]()
Υ.Γ το ξερω οτι θα εχετε ενστασεις για την ψαροσυνθεση αλλα αυριο το πρωι θα φυγουν....θα ειναι μονο τα νεον μεσα και οι red cherry.περιμενω τα σχολια σας...
|
|