|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θέλετε παράταση και ακύρωση της τρέχουσας ψηφοφορίας; | |||
Ναι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43,48% |
Όχι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 56,52% |
Ψήφισαν: 46. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά δεν μου άρεσε που υπήρχαν παράπονα και είπα να σας αφήσω να τα βρείτε μόνοι σας
![]() Όσο για αυτό που λες kalaxan,έγινε και αυτό αλλά αφού νομίζω έγινε κατανοητό οτι η παράκαμη των κανονισμών παρατείνοντας την προθεσμία δεν θα ήταν καλή...Έτσι στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση ![]() Προσωπικά μου αρέσει τα πράγματα να γίνονται στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και όχι να φτιάχνουμε χρονοδιάγραμμα για να το υπερβούμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως ολοι επιασαν το πνευμα...
"οχι" στην παραταση..."ναι" σε νεο διαγωνσιμο... Κωστα θα χαρουμε πολυ να διοργανωσεις συντομα και εναν επομενο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η απλος να γινει μια νεα ψηφοφορια για τις καινουριες φοτο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Πάνο
![]() Ηλία,μην ανησυχείς,θα διοργανωθεί καινούργιος διαγωνισμός σύντομα,δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη ψηφοφορία στον ίδιο διαγωνισμό,δεν έχει νόημα δηλαδή... ![]() Εν τω μεταξύ,όλοι όσοι περιμένετε επόμενο φωτογραφικό διαγωνισμό αρχίστε να προετοιμάζεστε κατάλληλα για να λάβετε μέρος στον επόμενο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας γινει αυτος παραδειγμα προς αποφυγη ... Θα επρεπε να ειχε περισσοτερες συμμετοχες (ακομα και εγω εβαλα μια ασχετη πριν απο χρονια για να ανεβει ο αριθμος των συμμετοχων).
Βεβαια ολοι θα χτυπανε το κεφαλι τους στο τοιχο με αυτο που ετοιμαζει ο Αλεξανδρος! Ελπιζω στο νεο διαγωνισμο να ειναι παρα παρα πολλες φωτογραφιες! Αλλα σαν Ελληνες ειμαστε ολοι αναβλητικοι και περιμενουμε την παραταση για να "κουνηθουμε" ... καλο ειναι να αλλαζουμε σιγα σιγα και να ειμαστε συνεπεις στους ορους αλλα και στα χρονικα περιθωρια! ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|