|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφίστε την αγαπημμένη σας φωτογραφία! | |||
1.Ancistrus cf. cirrhosus |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 5,10% |
2. Ancistrus dolichopterus |
44 | 44,90% |
3. Hypostomus cochliodon |
6 | 6,12% |
4. |
0 | 0% |
5. |
4 | 4,08% |
6. |
18 | 18,37% |
7. |
2 | 2,04% |
8. |
0 | 0% |
9. |
15 | 15,31% |
10. |
0 | 0% |
11. |
2 | 2,04% |
12. |
2 | 2,04% |
Ψήφισαν: 98. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που ακόμα και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θεωρούν οτι δεν τήθεται ζήτημα για παράταση προθεσμίας! Απλά,τον διαγωνισμό τον διοργανώσαμε για να διασκεδάσουμε όλοι και έτσι δεν θα ήθελα να μείνει με παράπονο κανείς
![]() ![]() Θα ήταν αδικία να ακυρωθεί η τωρινή ψηφορία και για τον σίγουρο νικητή(αν και νομίζω θα κέρδιζε και μετά την παράταση ξανά ![]() ![]() ![]() Όσο για επόμενο φωτογραφικό διαγωνισμό,είμαι πρόθυμος να οργανώσω ξανα στο κοντινό μέλλον αν τον στηρίξετε με συμμετοχές! ![]() ![]() ![]() Οπότε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή προχωρά ακάθεκτη ![]() Ψηφίστε όλοι!!! ![]() ![]() Υ.Γ.: kalaxan,δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε το φύλλο με σιγουριά του καθώς είναι πολύ μικρό ακόμα,και στο συγκερκιμμένο είδος,ακόμα και το αρσενικό βγάζει πολύ μικρά αγκαθάκια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ν.6 Για μένα η καλήτερη φωτογραφία.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....θα ψηφιζα την 2 αλλα λογω χαλικιου ...οποτε παω στην 6 λογω "φυσικοτητας"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Κωστα μην εισαι τοσο σιγουρος! Μπορει να υπηρχε και αλλη φωτο με το ιδιο θεμα αλλα με καλυτερο χαλικι.... εμ αμμο ηθελα να πω!!! Παρολα αυτα ο ψαρης ειναι ολα τα λευτα(απο προσωπικη γνωμη μιλαω! ![]() Καλη συνεχεια στο διαγωνισμο απο εμενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στον διαγωνισμό αυτό ψηφίζουμε με κριτήριο το φωτογραφικό κομμάτι κυρίως. Έτσι,κύριο ρόλο παίζει η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά φυσικά και το καλλιτεχνικό κομμάτι της όπως η στάση του ψαριού(κατα πόσο είναι ωραία δηλαδή)καθώς και η κατάσταση του φωτογραφιζόμενου ψαριού
![]() blackghost, Είμαι σίγουρος πως ο επόμενος διαγωνισμός θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον τότε! ![]() ![]() Για να μην υπάρχει παρεξήγηση,εγώ δεν προωθώ καμμία φωτογραφία,ούτε και έχω ψηφίσει ακόμα... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 12-02-10 στις 15:11 |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτε τα χαλικια απο τους γλυφτες σας.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο pleco No 3 είναι φοβερός !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν είναι διαγωνισμός ομορφότερου ψαριού...
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω...εγω το ειδα ετσι....αν ημουν ασχετος με το χομπυ....ποια φωτο θα μου εκανε "κλικ" για την καθαροτητα..την ποζα και το θεμα-στησιμο γενικοτερα?? κι ετσι ψηφισα....
κι ενα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες...
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα εχω βαλει ενα με χαλικακι απο την εποχη που ειχα μαυρα μεσανυχτα! Πια δεν υπαρχει ο πλεκο μου ... απλα εβαλα μια φωτο να ανεβουν οι συμμετοχες μια που ηταν λιγες ... οποτε μη τσαντιζεσαι ... ισως και αλλοι το καναν αυτο!
![]() Ο καθενας ψηφιζει οπως νομιζει καλυτερα! Ουτε η ποιοτητα ουτε το χαλικι ουτε η καθαροτητα μου αρεσε τις 2η φωτο αλλα με κερδισε ,... ο ψαρης! Εκανε κλικ και το σκεφτηκα αρκετα αλλα εκει κατεληγα παντα!
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά αμερικανάκια… έσκασαν μύτη με αέρα Hollywood και τα άλλα κόλπα… τι τύχη να έχει ένα φτωχούλη και μοναχικό αφρικανάκι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να και το βραβειο !
Δεν εχει τελειωσει ακομα .. Απλα για να παρετε μια ιδεα και να δειτε τι χασατε οσοι δεν στειλατε φωτος ![]() Ακρυλικα σε καμβα 60Χ50εκ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1,2,6 μπραβοστο νικητη, αν και νομιζω οτι αδικειται στη φωτογραφια, ειναι ελαφρως θαμπη...πανεμορφα ολα ομως μπραβο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Raven για τον πινακα.
Ειναι απλα πανεμορφος. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νο 2 και Νο 6 πολύ καλές... ψηφίζω αυτές...
Βέβαια όλες είναι υπέροχες... και απο ότι φαίνεται σε καποιες φωτογραφίες αδικείται το αποτέλεσμα λόγω φτωχότερης ποιότητας εικόνας... Μπράβο πάντως σε όλες είναι πολύ όμορφες και φυσικά οι πρωταγωνιστές είναι ακομη ομορφότεροι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιά είδη γατόψαρων έχετε; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 146 | 14-06-11 16:09 |
Διαγωνισμός Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 34 | 20-02-10 15:27 |
Αποτελέσματα Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 21-04-07 02:07 |