#38
|
||||
|
||||
![]()
σαν πρώην επαγγελματίας τζαμάς θα ήθελα να πω την γνώμη μου . τα 2 διαμάντια που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι πολύ καλά . παίζει ρόλο η ποιότητα της ροδέλας που έχει . αν πέσεις σε παρτίδα καλής ποιότητας είναι εξαιρετικά , όχι μόνο για ερασιτεχνική χρήσει αλλά και επαγγελματική .
η κοπή δεν είναι δύσκολη διαδικασία , απαιτεί όμως εξοικείωση για να γίνει σωστά . το πετρέλαιο είναι πολύ καλό και φτηνό λιπαντικό για την κοπή . δεν θέλει δύναμη για την κοπή . μια ελαφριά πίεση είναι αρκετή . πολύ σημαντικό είναι η πίεση να παραμένει σταθερή σε όλο το μήκος της κοπής ώστε να μην μένουν άκοπα σημεία . το πετρέλαιο που χρειάζεται είναι ελάχιστο . ένα απλό βούτηγμα της μύτης είναι αρκετό . επηρεάζει και την κοπή αλλά και το σπάσιμο του τζαμιού (πιο μαλακά) . βοηθάει πολύ . στο σπάσιμο τώρα ο καλύτερος τρόπος είναι να φέρεται την χάραξη λίγο μέσα από την άκρη του τραπεζιού , να σηκώσετε λίγους πόντους το τζάμι και να τα κατεβάσετε με λίγη δύναμη στο τραπέζι ώστε να πιεστεί ομοιόμορφα να ανοίξει στη χάραξη . ο τρόπος που αναφέρετε πιο πάνω που ανοίγεις την άκρη χτυπώντας από κάτω δεν κάνει στα μεγάλα κομμάτια . είναι λύση ανάγκης όταν το κομμάτι είναι μικρό και δεν γίνετε να σπάσει στην άκρη του τραπεζιού . είναι και επικίνδυνο να σπάσει όπου θέλει εκείνο αν η χάραξη δεν είναι σωστή (κενά) . ελπίζω να βοήθησα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |