|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Ναι! Ναι! Τέτοιος είναι ο boko(s)tas!!! ![]() Α! και βρήκα και τη φούστα που έλεγε ο Πάνος! Να της την ζητήσεις Kώστα μου! Θα σου πηγαίνει μούρλια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=eiKdxm-pFvA
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλαγή νερού, που οι καημένες οι redmouth δεν βλέπουν η μια την άλλη από την θολούρα και γι αυτό δεν ζευγαρώνουν? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όλα θα γίνουν! Να βρούμε και δυνατό εξωτερικό φίλτρο πρώτα.... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΣΤΟ ΚΟΠΗ ΤΟ ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΦΙΛΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμωνω βρε Κώστα απλά μόνη γκαπίνα με τόσα αρσενικά
προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. ![]() Δυστυχώς είμαι από τις λίγες γυναίκες από ότι έχω καταλάβει που έχω τρέλα με τα ενυδρεία. Οι φίλες μου όταν τους λέω οτι πάω και σε συναντήσεις κουναν το κεφάλι αποδοκιμαστηκά. ![]() (Τι να σας κάνω ατυχήσατε). Σκέψου πως ούτε τον καλό μου δεν μπορώ να πείσω να έρχεται. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι είσαι από τις λίγες τρελαμένες και η μόνη που έρχεσαι τακτικά.
Κάτι μου λέει όμως ότι στην κοπή της πίτας θα είστε καμιά δεκαριά γυναίκες. |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ...λιγο ελειψα κι εχασα τετοιες δηλωσεις....
![]() Πανο αν εφτασες στο σημειο να βαζεις και φουστα για χαρη μου (και να την ανεμιζεις κιολας)..πρεπει παει θυσια να βρω τροπο να ερθω .... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα άλλωστε δε μου πάνε οι φούστες! Με....παχαίνουν! ![]() ![]() ![]() Που είσαι ρε Χαλβά να ανέβεις κι εσύ; Βλέπεις πως θα έρθει και το αίσθημα.... Και θα είναι και ο Bokοstas με φούστα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |