|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι γρηγορα τα guppy για τα βατραχια θα εχει προβλημα να προλαβει την τροφη
|
||||
|
||||
![]()
αν ξέρεις αγγλικά διάβασε τα παρακάτω
http://www.herpcenter.com/african-cl...caresheet.html http://www.wnyherp.org/care-sheets/a...lawed-frog.php αν όχι πες το μας να μεταφράσουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εδώ πρέπει να πήρε αν δεν κάνω λάθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει καταντήσει αηδία πια αυτή η κατάσταση με τα πετ σοπ! Μα ποιός ανοίγει κατάστημα με ζώα και δεν νοιάζεται καθόλου γι αυτά;;; Αίσχος!
Ο xenopus laevis είναι ο πιο παραδοσιακός βάτραχος που υπάρχει στη φύση, όχι ως albino βέβαια! Προσωπικά είμαι κατά της κράτησης αμφιβίων και ειδικά βατράχων γιατί είναι δραστήρια ζώα και δεν πιστεύω ότι ο χώρος του ενυδρείου (εκτός αν είναι πολύ μεγάλο) είναι αρκετός. Τώρα που τον απέκτησες (αν κι εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να τον γυρίσεις πίσω) ψάξε να μάθεις πώς μπορείς να κάνεις τη ζωή του καλύτερη! ------------------------- Να μου διορθωθεί η κοτσάνα, ΔΕΝ είναι ο xenopus κοινός στη φύση , τον μπέρδεψα με το rana! Τον χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο και είναι γνωστός γι αυτό μπερδεύτηκα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria1983 : 11-02-10 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
evita έχει "νυχάκια" στα πίσω πόδια?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα να το γυρισω πισω δν παιζει ...το αγαπω πολυ και θα προσπαθησω να το φροντησω οσο πιο καλα μπορω.... αγγλικα δν γνωριζω καθολου... εχει μυτερα ακρα δν ξερω αν ειναι νυχια αυτα.... θα ανεβασω αυριο μια φοτο να το δεις
|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να μην είναι μαζί με τα guppy.Ο δικός μου επειδή δεν προλάβαινε να φτάσει πρώτος στην τροφή του ή ίσως επειδή του το λειγουρεύτηκε,προσπαθούσε να επιτεθεί σε ένα guppy και τελικα τον εβαλα μονο του.Ετσι δε φοβαμαι μην παθουν τιποτα και τα guppy και μπορει και αυτος να φαει με ηρεμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με βάση όσα διάβασα, το βατραχάκι σου ΕΙΝΑΙ Xenopus laevis (παρόλο που μοιάζει με τον αφρικανικό βάτραχο-νάνο, λένε ότι η αλμπίνο μορφή κατά πάσα πιθανότητα συναντάται στον xenopus) ! Οι διαφορές που παρατηρείς με άλλες φωτογραφίες μάλλον θα χουν να κάνουν με την ηλικία! Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τρώνε τα γκάπυ, οπότε προσπάθησε να του βρεις δικό του ενυδρείο για να μην τους κόψει καμμιά μπουκίτσα!
Αν θες κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για άλλα θέματα με βατράχια που έχουν υπάρξει στο παρελθόν! Είναι πολύ χαριτωμένος πάντως (έχω αδυναμία στα αμφίβια)! Καλή τύχη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evita : 17-02-10 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βατραχάκια | karxarini | Άλλα ζώα | 20 | 18-09-09 18:34 |
βατραχακι! | michael151 | Άλλα ζώα | 4 | 04-09-09 08:19 |
ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ | mitsos1969 | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-09 01:50 |
βατραχάκια; | Blanch | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-11-05 23:02 |
Βατραχακια | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-03 13:53 |