|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν , είμαι στην συναρμολόγηση όλου του εξοπλισμού , εκτός τις 2 κοράλια , refractom. , αλάτι , kh buffer , αραγωνίτη και κάποια τεστάκια .
Χθές έκανα τα ψώνια μου από το petcumulus με ουσιαστική βοήθεια από τον Δημήτρη και ανάμεσα στ' άλλα πήρα και 15 κιλά ν.β 5 κομμάτια σε επίπεδα και άλλα 5 σε ανώμαλα σχήματα. Μόλις μου επιστρέψουν το καλώδιο της φωτ/κής μηχανής ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Μιτσος εχει αρχισει και γινεται διασημος!!
Μπραβο Γιωργο!!!! Την επομενη φορα να ειμαι και `γω για να δω τα μουτρα σου!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, αν δεν έχει κάποια ακρη μυτερή ο βράχος ώστε με κάποιο ζόρισμα να σου ανοίξει το τζάμι, δεν έχει πρόβλημα!Για καλό και για κακό πάντως βάλε απο κάτω του eggcrate
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λέω να βάλω ένα λεπτό φύλλο από plexi στο οποίο θα κοληθούν τα πρώτα μικρά κομματάκια βράχου και το στήσιμο του ν.β να είναι κάπως έτσι :
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να έδινες λίγο ύψος ακόμα?Να υποθέσω πως έχεις οριοθετήσει το ενυδρείο στη φωτό (το μαυρο περίγραμμα)?Έτσι όπως έχεις τοποθετήσει το βράχο έχεις φτιάξει αρκετές θέσεις για κοράλια, φρόντισε όμως να φτιάξεις και αρκετές κρυψώνες για τα ψάρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρει κι άλλο ύψος προσθέτοντας και ζ.β , πάντως σ' αυτή την λογική θα αναπτυχθεί το aquascape.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παραθέτω φωτό της κατασκευής για να έχετε καλύτερη άποψη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |