|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστηχώς δεν παρατηρώ κανένα φούσκωμα,αυριο θα προσπαθήσω να ποσταρω φοτο ώστε αν μπορέσει κανείς να παρατηρήσει τίποτα |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλησπερα απο μενα.Καταρχην εχεις κανει μεγαλο λαθος που εχεις βαλει κιχλιδες σε 120 λιτρα.Με το ιδιο σκεπτικο ξεκινησα και εγω αλλα ευτυχως προλαβα και το διορθωσα.Τωρα οσο αφορα το ψαρι εχει καποιο φουσκωμα κατω απο την κοιλια?πληγες?φουσκωμα στο λαιμο?Βαλε μια φωτο και συμπληρωσε μια φορμα σχετικα με το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω είναι ακόμη από το στρες της μεταφοράς.
Όταν είχα πρωτοβάλει τα maingano, ένα ήταν όπως το περιγράφεις, κρυβόταν, δεν κινούταν κλπ, όμως μετά από μερικές μέρες συνήλθε και πλέον είναι όλα καλά. Αν δεν βλέπεις κάποιο προφανές σημάδι ασθένειας, θα σου έλεγα μην αγχώνεσαι ακόμη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ίσως είσαι λίγο υπερβολικός ότι σε ένα μέτρο ενυδρείο δεν χωράνε 3 labi,αλλά σίγουρα θάχεις κάποια εμπειρία παραπάνω. στο θέμα μας το ψάρι εξωτερικά δεν δείχνει το παραμικρό ανησυχητικό!θα προσπαθήσω να βάλω αύριο φοτο ώστε αν δεις κατι να με βοηθήσεις ευχαριστώ ------------------------- Παράθεση:
οκ persival, εύχομαι να είναι απο το στρες. thanks Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη h3342 : 11-02-10 στις 01:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
έβγαλα μερικές φοτο μπας και μπορείτε να καταλάβετε κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια πρόχειρη ματιά, θα επιμείνω στην άποψή μου... Δώστου μερικές μέρες ακόμη, αν θυμάμαι του δικού μου του πήρε μια 10αριά μέρες να "συνέλθει".
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φίλε είχες τελικά δίκιο!!! έβαλα 4 corydoras(ξέρω θέλουν μαλακό νερό) και με το που τα έβαλα, το λαμπι που μέχρι τότε κρυβόταν συνέχεια βγήκε απο την κρυψώνα του και κάνει βόλτες με τα cory!!!! σκλαλίζουν τα cory την άμμο και το λαμπι τρωει ότι ανασηκώνεται!!!! μια χαρά ζούνε όλα μαζί ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
labidochromis sp yellow | Κων/νος Μ. | Malawi | 59 | 05-06-09 12:41 |
yellow labidochromis | kanarini | Malawi | 11 | 26-02-08 23:01 |
¶ρρωστο labidochromis sp | xtreme84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-06-07 12:16 |
ζευγαρωμα labidochromis? | fitilakias | Malawi | 15 | 21-03-07 22:13 |
Labidochromis | eliasfot1 | Malawi | 9 | 22-10-06 10:15 |