|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το λαστιχάκι είναι μόνο για προσθήκη αέρα. Μήπως όταν το βγάζεις δουλεύει κανονικά, απλά δεν βγάζει φυσαλλίδες και μπερδεύεσαι?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειχες δικιο τελικα.εχει σχεση εαν βγαζει φυσαλιδες η οχι?και τι ειναι καλυτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεσαι τις φυσαλιδες να γινεται η αναταραξη του νερου στην επιφανεια θελεις!γινεται αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο περνει οξυγονο απο την αναταραξη στην επιφανεια απλα οι φυσαλιδες την αυξανουν.
εαν εχεις καλη αναταραξη δεν χρειαζονται οι φυσαλιδες εγω εβαζα ενα λαστιχακι και το εκλεινα ωστε να μην περνει αερα |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα οσο να'ναι με τις φυσαλιδες γινεται μεγαλυτερη αναταραξη αλλα πιστευω οτι εννοειται εσεις ετσι μια απλη κινηση του νερου στην επιφανεια.αυτο γινεται ναι και μακαρι να ειναι το επιθυμητο γιατι οι φυσαλιδες μου την σπανε και κανει και θορυβο
|
|
||||
|
||||
![]()
απο εκει που βγαινει το νερο σηκωσετο πιο επανω να ειναι κοντα στη επιφανεια για να γινεται καλυτερα αναταραξη!ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?τα ψαρακια ανεβαινουν στην επιφανεια και βγαζουν εξω το στομα σαν να αναπνεουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
ακομα δεν εχω ψαρια ειναι στο στρωσιμο.το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη βγαλε το λαστιχακι ή κλειστο και ασε απλα να αναταρασσεται η επιφανεια...μια χαρα θα εισαι και "αθορυβος"
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο απορια | LunaDark | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-09-09 13:40 |
απορια για φιλτρο | iliastsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-03-09 22:58 |
Φιλτρο απορια | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-02-09 12:57 |
Απορια για φιλτρο Νο2 | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-01-09 08:52 |
απορια για φιλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 12:22 |