|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξανδρε και από μένα υπάρχουν ξυλόπετρες. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σου τις φέρω το Σάββατο γιατί θα λείπω το τριήμερο. Άν στο μεταξύ δεν βρείς, η προσφορά μου ισχύει.
Να περάσετε καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πριν μερικές μέρες πέρασα από pangaia και ανάμεσα σ άλλα που χρειαζόμουν, πήρα ένα 25κιλο μπεζ ψιλόκοκη χαλαζιακή άμμο. Την πήρα για να βρίσκεται και δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω άμεσα. Αν σε βολεύει περισσότερο να περάσεις από άνω πόλη αντί για τη Θέρμη, είναι στη διάθεσή σου στην τιμή των 6,5 ευρώ, όσο την πήρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπ! 3ήμερο ε; το είχα ξεχάσει.. άκυρο η μάζωξη! sorry
Ευχαριστώ για τις προσφορές, Κώστα θα σου στείλω π.μ. να κανονίσουμε
|
||||
|
||||
![]()
Και κανένα κυβολιθάκι εάν θέλεις...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αν έχεις και τσιμεντόλιθους, πλακάκια και κανένα παγκάκι...
![]() Δεν φτιάχνει πλατεία ο άνθρωπος, ενυδρείο στήνει βρεεεεεε. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρώτα μήπως πήρε μερικά πρίν από λίγο καιρό από τον mizi....
|
||||
|
||||
![]()
χα χα από τον mizi είχα πάρει κι εγώ για το ταγκανίκα,
πλάκα πλάκα τετράγωνες μια χαρά για πλατείες-πεζοδρόμια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |