|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχινοδορος- Cabomba caroliana-bacopa-cabomba caroliana-(αγνωστο ακομα δεν ειχε ταμπελακι στο γλαστρακι) ![]() Το τελευταιο οι μισοι απο οσους το εχουν δει ητε στο σπιτι μου ητε σε αλλο φορουμ λενε οτι ειναι κερατοφυλλο αλλα οι αλλοι μισοι οτι ειναι αλλο φυτο. Αν ηταν cabomba caroliana δεν θα επρεπε να μοιαζει με το αλλο που εχω; εγω παντος κερατοφυλλο ζητησα στο πετ σοπ...αλλο μου εδωσε; Τα σαπισμενα φυλλα του εχινοδορο πρεπει να τα κλαδεψω; ή δεν υπαρχει προβλημα; εκτος απο το εμφανισιακο; |
|
||||
|
||||
![]()
Limnophila aquatica είναι το τελευταίο φυτό.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο πρεπει να ειναι...στην 2η φωτο μοιαζει ακρετα με το δικο μου http://images.google.gr/images?hl=el...art=18&ndsp=18 Αρα το βαπτιζουμε προς το παρον Limnophila σκετο και το επιθετο θα το μαθουμε συντομα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα να δεις το χέρι στην φωτιά δεν το βάζω, με την φωτογραφία, καθώς όπως είπε ο kalaxan παίζει να είναι sessiliflora.
Στάνταρ όμως είναι στην οικογένεια των Limnophila. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και ομως τωρα που το κοιταξα μοιαζει περισοτερο σε cabomba caroliana... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Γιαννη, τα φυτα σου απο αριστερα προς τα δεξια... echinodorus - limnophila aquatica - bacopa caroliniana - limnophila aquatica - cabomba caroliniana υ.γ. το "φουντωτο" ειναι limnophila aquatica ενω η cabomba caroliniana διαφερει απο την limnophila sessiliflora γιατι η πρωτη εχει τα φυλλα ανα ζευγη στον μισχο...ενω στη δευτερη βγαινουν ανα ομαδες (περισσοτερα απο 2 εκφυονται απο το ιδιο υψος του μισχου) μπερδευεσαι ευκολα αλλα αν εχεις δουλεψει και τα 2 φυτα ξεχωριζεις αμεσως τη διαφορα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-02-10 στις 00:47 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Limnophila sessilifloraΠρέπει να είναι το τελευταίο. Δες το και στο tropica.com καθώς και στο google. Όσο για το άλλο που λεχει βάλει στη μέση τη bacopa εγω δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι είναι καμπομπα..(δεν ξέρω αν ειναι μυριόφιλο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με αλγη | golf4470 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 01-08-08 20:47 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |
προβλημα με αλγη | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 29-02-08 20:11 |
Πράσσινη Αλγη. (ΠΡΟΒΛΗΜΑ!) | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-07 20:05 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ | pamisz | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-07 14:21 |