|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιες αλεξανδρε.και εγω ειχα αναρωτηθει πιο παλια που ειναι τα ματια τους...τα εψαξα αλλα δε τα βρικα και υπεθεσα πως δεν εχουν.αλλα να που τελικα εχουν και σε γαλαζια αποχρωση
![]() και εγω σκεφτομαι να παρω τον macro να εχω και εγω λιγο καλο zoom.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι που λενε ψηλη ξανθια με γαλαζια ματια???
|
|
|||
|
|||
![]()
....μπα ...μελαχρινη με γαλανα ματια ειναι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και χειλάρες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες φοτο!...
![]() ..απο οτι ξερω τα σαλιγκαρια βασιζονται στην οσφρηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα πιο εντυπωσιακα και ομορφα στην φυση δεν μπορουμε να τα δουμε με γυμνο ματι,ωραιες φωτο ελπιζω οι φωτογραφοι του φορουμ να μας δειχνουν πιο συχνα τετοια "κοντινα".
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() μου θυμισες το ανεκδοτο.... "μη!! μοσχαρακι ..οχι ειπα!! μη μοσχαρακι...μη!! μη!!! μη...μη....μμ...μμμμμ....μμμματααααρες μου!!!!" ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα στο ματι | mmamatsis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-09-12 09:23 |
Μαυρο ματι | antonismag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 18-10-11 00:46 |
sos θολο ματι | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 68 | 20-12-10 16:15 |
ματι XXL | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-10-09 21:28 |
Κοκκινο ματι.. | boom | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-01-08 09:34 |