|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες έιναι ολες και σε καλή κατάσταση και εγω πήρα κάτι Bee ,αλλά με τόσο βράχο ,ξύλα και φυτά μεσα στο ενυδρείο τις βλέπω με πολύ κόπο και με μεγενθυντικό φακό,
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
bee εχω κι εγω σταυρο απο προηγουμενη φουρνια...
αν καταφερουμε αναπαραγωγες....να κανουμε τραμπες για ανανεωση αιματος... ![]() μετα απο 2 μηνες και.....ειχα μια αυγωμενη...αλλα γαριδακια ακομη τα ψαχνω και δε βλεπω... να η "μαμα"...με τα αυγα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στρατηγέ τις bee τις έχεις στο φυτεμένο ή σε ειδικό ενυδρείο;
Εσύ Πάνο; |
|
||||
|
||||
![]()
Χαριλαε της εχω μονες τους σε ενα ενυδρειακι με μαλακο οξινο νερο και φυλλα μηπως πετυχω αναπαραγωγη...
προφανως εγινε γονιμοποιηση αυγων...και τωρα ψαχνω για γαριδακια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο μεγ'αλο το φυτεμένο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι CRS και κατ' επέκταση η οι bee δεν είναι που έχουνε πρόβλημα με τα λιπάσματα κλπ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι CRS θεωρουνται πιο ευαισθητες (ως ρατσα επιλεκτικης εκτροφης). Oι Βee ειναι πιο ανεκτικες τουλαχιστον ως προς τις τιμες νερου και την θερμοκρασια αλλα και αυτες εχουν απαιτησεις ως προς την σταθεροτητα και την ποιοτητα του νερου. Και ιδιαιτερα αν θελουμε να εχουμε αναπαραγωγες.
Πανο: απ οτι βλεπω στην φωτο η θηλυκια σου εχει πολυ λιγα αυγα οποτε μαλλον πρεπει να γεννησε λιγα και γι αυτο δεν τα εχεις δει ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
μετρησα γυρω στα 12-13 αυγα αλεξανδρε...παρακολουθω αλλα....
![]() μακαρι να υπαρχουν κι ας τα δω οταν μεγαλωσουν.... ειναι και το νερο τσαι απο τα φυλλα και δε βοηθα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Caridina propinqua orange | xristoss | Γαρίδες του γένους Caridina | 6 | 18-09-11 05:50 |
Tiger Barb Orange??? | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-12-07 16:32 |