|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ραμιρεζακια αν γεννησουν θα τα τσακισουν ολα τα αλλα!!!! Ακομα και τα σκαλαρια! Ειναι ζευγαρι τα σκαλαρια?
Οσο για τους κλοουν την θελω την μητερα σου να της πρηξω τον εγκεφαλο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τη βαγγελιο (RAMBO) αμα της πουμε για τους κλοουν το ποιο πιθανο ειναι να μας πρηξει και τον 2 τα ματια ![]() παρα να την καταφερεις να διωξει τα μωρα της απο το σαλονι ειναι μικρα λεει αμα μεγαλωσουν εδω δισκους της εφερα τιποτα οι κλοουν ειναι το ποιο ομορφο ψαρι για αυτα τα ραμιρεζι λεω Mikrogeophagus ramirezi
|
||||
|
||||
![]()
ε φτιαξε της και συ ενα 100 μονο με κλοουν ...και αστους να γινουν 15 εκατοστα ΤΕΡΑΤΑ να σου πω εγω μετα....
|
|
||||
|
||||
![]()
οι κλοουν φτανουν τα 30 εκ σε 100 λιτρα χλωμο + οτι θελουν κοπαδι
αλλα ζουνε πολλα χρονια αυτοι ειναι τωρα 7-8 εκ αλλα τους ειχα παρει και ηταν 1,5 εκ καπου εκει ------------------------- αχ τωρα το ειδα ειπες το ενυδρειο μου κακαβια κατσε ερχομε ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 03-02-10 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
..χαχαχα ελα και θα σου εχω και ξιφοφορους να τους ριξεις και αυτυς μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
χ 2
![]() + οτι θα σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά, και κρίνοντας αποκλειστικά εμφανισιακά, θα έδιωχνα τα σκαλάρια γιατί δεν μου πολυαρέσουν (ξέρω, ξέρω κάτι δεν πάει καλά με μένα!)! Τα ραμιρέζι είναι πολύ όμορφα, αν και νομίζω οτι εγώ θα προτιμούσα ένα συνδυασμό με τα υπόλοιπα μόνο (κλόουν, νέον,pleco και corys) ! Νομίζω ταιριάζουν πολύ αυτά τα ψαράκια μεταξύ τους! Εναλλακτικά, θα έστηνα ένα νέο ενυδρείο (αν υπήρχε η δυνατότητα) και θα ξεκινούσα από το μηδέν (χωρίς τους κλόουν-καταληψίες!)
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελική μορφή!!! | Perazzi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 02-03-08 19:28 |
Ερωτήσεις πριν την απόφαση ! | mariaL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 07-12-07 23:48 |
Γνώμες και προτάσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 13-03-07 23:49 |
Η μεγάλη απόφαση | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-07 19:02 |
¶λγη Νο3. "Η τελική αναμέτρηση" | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-05 14:00 |