|
|
||||
|
||||
![]()
φιλος ακριβως αυτο σκεπτόμουν (λόγο του ότι είχα ασχοληθεί με α υδροψυξη του υπολογιστη) αλλα νομιζω οτι υπαρχει θεμα λογο του οτι τα ψυγεια ειναι χαλκινα και ο χαλκος κανει κακο απο οσο ξερω.
μονο αν βρουμε κατι ανοξείδωτο αλλα θα είναι ποιο ακριβο το αρνητικο ειναι οτι αν χασει νερο απο καποιο κολαρο ή τριπησει θα χασεις ολο το νερο μεχρι το υψος που ειναι η αναροφηση οποτε πρεπει να μελετηθει και αυτο για να μην γινει το σαλονι πισινα |
|
||||
|
||||
![]()
για το θεμα του χαλκου εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα, τωρα για το τρυπημα μου φαινεται λιγο δυσκολο να τρυπηση
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να μπει καποιο ανοξειδοτο μλοκ αλλα δεν ξερω αν θα κανει δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες ανοξειδοτο μλοκ τι εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις το ψυγειο + κυκλοφορητη (εξωτερικο οχι μεσα στο νερο) + μλοκ και κλεινεις το κυκλωμα αμα θες βαζεις και ενα δοχειο για να συμπληρωνεις νερο. το παραπανω κυκλωμα θα ειναι κλειστο και θα εχει δικο του νερο που δεν θα εχει καμια σχεση με το νερο του ενυδρειου το μλοκ φαντασου οτι ειναι μια ψήκτρα από CPU που περνά από μέσα της το νερό που κυκλοφορεί στο ψυγειο, οποτε την ψήχει. Με την σειρά της η ψηκτρα ψήχει ότι ακουμπήσει στην δίκια μας περίπτωση το νερό
αλλιώς μια ποιο εξειδικευμένη μέθοδος είναι με πελτιερ αλλά ανεβάζει το κόστος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογος το μπλοκ που σε εμας δεν μας νοιαζει γιατι θα ακουμπαει ολο το μλοκ στο νερο οποτε η απαγωγη θα ειναι πολυ καλα check στο πλαισιο θα δω σε λιγακι το θεμα εχω μια δουλεια τωρα. (προσοχη τα μλοκ ειναι απο χαλκο τα ποιο πολλα λογο του οτι ο χαλκος εχει καλες ιδιοτητες στην μεταφορα θερμοκρασιας εξου και τα χαλκινα ψηγεια
------------------------- αυτο ειναι το block εμεις απλα θελουμε να μην ειναι απο χαλκο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650880 ------------------------- αμα βαλεις και εναν θερμοστατη να ελεγχει τον κυκλοφοριτη και τα ανεμηστιρακια θα ειναι πολυ High λυση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 03-02-10 στις 14:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια σαν καινουριος εγω δεν γνωριζω απλα θελω να ρωτησω..
δηλαδη το καλοκαιρι δεν λειτουργουμε το θερμοστατη? πρεπει να βαλουμε ανεμιστηρακι?? |
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης ΜΟΝΟ ανεβαζει την θερμοκρασια για να την κατεβασεις εαν εχεις ψαρια που δεν αντεχουν θελει ανεμιστηρακια ή να εχεις κλιματισμενο τον χωρο που βοηθαει αρκετα ή εναν μεγαλο ενεμηστηρα να βαραει την επιφανεια ΔΕΝ πρεπει να ριξεις κρυο νερο (εγω παλια εβαζα παγακια αλλα απο οτι διαβαζω δεν κανει ουτε αυτο)
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα εχω στους 26 βαθμους..αν κλεισω το θερμοστατη δε νομιζω να χρειαστει να βαλω ανεμιστηρακι..
ασε που το κλιματιστικο καιει ολη μερα! δεν αντχεται η ζεστη!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
ψυξη νερου | kill_bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-08 19:40 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |