|
|
||||
|
||||
![]()
Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης Πέντε Σταδίων με 150ρα 144Ε
Κιτ Αναβάθμισης φίλτρων Αντίστροφης Όσμωσης 56 χ 2 112Ε Booster Pump P-320 105 Ε Low Pressure Switch 8 Ε High Pressure Switch 8Ε Solenoid Valve 15Ε Flush Kit 10Ε Μανόμετρο πίεσης νερού με σύνδεσμο 1/4' 11 Ε 413 Ε νατα τα 400 ευρα ------------------------- Παράθεση:
εγω παντος το αργοτερο καθε 2 μερα καπου στα 70 λιτρα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-02-10 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον θα θελεις να κανεις κι αλλη αναβαθμιση ε??? εγω δεν σου εγραψα ολα αυτα παντος... 2 πραματακια σου εβαλα... πολυ απλα με 50 ευρω + τα αρχικα 60 ευρω και θα ειμαι τελεια!!!! δεν κατακρινω εσενα μην το βλεπεις ετσι, απλα εγω με την αποδοση αυτη και τις αλλαγες που θελω να κανω ειμαι πολυ καλα.... δεν χρειαζομαι τιποτα παραπανω και ο αλλαγες γινονται χωρις να τρωω ωρες... ------------------------- εγω τωρα με τους δισκους θα κανω 30 λιτρα καθε μερα. δηλαδη το 10% και ειμαι τελεια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 02-02-10 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα ενα τετειο εργαλειο ποτε δε παει τσαμπα ηδη τα λεφτα της τα εβγαλε γιατι πινω απο αυτη και εκοψα τα εμφιαλομενα μπορεις να το σκεφτεις και ετσι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH=8,5.Πώς να το ρίξω? | PANTIS | Bettas | 11 | 21-01-08 15:49 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |