|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
23230-31-449 & 28-454
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο guys.. αν είναι έστω και το 1/5 σαν το κρητικό θα πάω asap οικογενειακώς. +1 που είναι και γλυκου νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ ότι φαίνεται στις περιγραφές και τις φώτο, δεν είναι ούτε το 1/100 το κρητικού αλλά δεν παύει να χει ενδιαφέρον μια επίσκεψη τόσο στα ενυδρεία όσο και στο υγροβιότοπο καθαυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει γίνει παλιότερα εκδρομή του ΠΣΦΕ στην λίμνη Κερκίνη και στο ενυδρείο.
Είναι πολύ ενδιαφέρον. |
|
|||
|
|||
![]()
Ατυχής συγκριση απο μέρους μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
και σαν κατοικοςσερρων εχω παει αρκετες φορες.σας συνιστω οσοι μπορειτε να το επισκεφτειτε.επισης η περιοχη διαθετει αρκετες επιλογες για διαφορες δραστηριοτητες.
|
||||
|
||||
![]()
Μια -δυο φορές το χρόνο πάω προς την περιοχή και στην λίμνη φυσικά! Μια φορά δεν μπόρεσα να πάω στο δημοτικό ενυδρείο! Όλο λέω την άλλη φορά κι όλο....
Φυσικά όπου εκδρομή μέσα κι εγώ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|