|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με χαλαει η θερμοκρασια στους 28
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα μεχρι τωρα στους 28 δεν ειχα προβλημα με τους δισκους, να αρωστησουνε δηλαδη η να χασουν τα χρωματα τους.Αυτο που μου εκανε
εντυπωση ειναι πως προσαρμοστηκαν οι μικροι μου δισκοι.Σε δυο μερες φαγανε ,βλεπω οτι δεν φοβουνται.Οι δισκοι θελουν σκια και καθαρο νερο. Ειμαι οπαδος του blecher. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω του 59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι
28-29 εκει πρεπει να ειναι
|
|||
|
|||
![]()
3 χρονος και ολα καλα
Πληροφορίες Διαστάσεις:fluval vision 260 Όγκος: Κατηγορία:κοινωνικο με δισκους Φυτά:echinodorus blecheri,pavliflorus,cyperus helferi,nymphaea lotus Ψάρια / Άλλα είδη:5 discus stendker alenquer,2 apistogramma viejeta, 10 rodostomus,6 oto,6 corydoras metae Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,ασπρη αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:χωρισμα στο σαλονι Φωτισμός:2*39 τ5 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:fluval 305,enheim 2215 Θερμοστάτης:300w Λίπανσηpotasium Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:καθε 10 μερες 60 λιτρα Θερμοκρασία:28 Άλλες πληροφορίες:χρησιμοποιω τυρφη Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω απο δισκους αλλα στη τελευταια φωτογραφια ο κουκλος είναι ΘΕΟΣ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιο ομορφο απο πριν!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριο 300 -Δισκοι | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 14:36 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
δισκοι bulldogs | Steve | Δίσκοι | 18 | 14-09-07 17:02 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |