|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!
![]() Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ποιος περιμενει 3 χρονια μεχρι να δουμε φωτο....
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννη,πίστεψέ με,δεν κάνω καθόλου πλάκα,τα ψάρια που είχα από την αρχή υπόψη μου να βάλω σε αυτό το ενυδρείο μεγαλώνοντας θα χρειαστούν ένα 3μετρο ενυδρείο για να έχουν άπλα και να ζούν καλά και άνετα ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς και εγώ την ίδια αναμονή με εσάς πρέπει να κάνω... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου κωνσταντινε ... βλεπω μια χαρα το ενυδρειο το εχεις και σε χαιρομαι !! βεβαια το βλεπω ειναι σχετικο γιατι ακομα κανουν πουλακια τα ματια μου απο τις πολλες φωτο που με τραβηξες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σου αρέσει Μανώλη!
![]() ![]() Οι φωτογραφίες ήταν χωρίς flash,δεν δικαιολογούνται τα πουλάκια ![]() ...και που να δείς στο 3μετρο φωτογραφίες.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ριξε κανε βιντεακι μαστοραααα !
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |