|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι,εδω πανω δεν βρισκω φυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με βαση την παρουσιαση που εκανα το απογευμα τι λέτε να βαλω ή θα γινω ρεζήλι?
![]() ειληκρινά πειτε..ξερω οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και ωραίο αλλα μονο και μονο για συμμετοχή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εγινε και μια σχετικη συζητηση ..σκεφτηκα να παρω μερος φετος αν και ντρεπομαι λιγο...θελω ομως πολυ ,το ενυδρειο μου πιστευω το εχετε αρκετοι δει οπως ειναι τωρα και τρεχει και πραγματικα θα ηθελα την γνωμη σας γιατο αν αξιζει να κανω αυτη την κινηση.>?? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36989&page=2
|
|
||||
|
||||
![]()
Απευθυνομενος στα 2 παιδια που αναρωτιουντε αν πρεπει να στειλουν τα ενυδρεια τους στους διαγωνισμους θα ηθελα να τους απαντησω απλα να το κανετε.
Δεν εχει σημασια η πρωτια αλλα η συμμετοχη σε εναν κορυφαιο διαγωνισμο για το χομπυ. Και μεσα απο αυτη την εμπειρια θα γινεται και καλυτεροι.
|
|||
|
|||
![]()
Κανεις δεν γινεται ρεζιλι...τι ειναι αυτα που λετε !! το ξερετε οτι στον IAPLC συμμετεχουν και απλα ενυδρειακια αρχαριων; Το πνευμα του διαγωνισμου για τον περισσοτερο κοσμο ειναι να λαβουν μερος για την χαρα του ανταγωνισμου και να προσπαθουν καθε χρονο να παρουν λιγο καλυτερη θεση.. Και μαλιστα ειναι και λιγο σαν παιχνιδι για μερικους..του στυλ " α, σε περασα φετος, ειμαι Νο 1239 ενω εσυ εισαι στο 1340"
![]() Μην βλεπετε μονο τα κορυφαια 100 οπου εκει παιζεται χοντρο παιχνιδι γιατι εκει ολοι πανε για την 27αδα οπου υπαρχουν χρηματικα επαθλα και δοξα.Ακομα και στους πρωτους 500 να μπει κανεις θεωρειται επιτυχια και τιμη. Platy και Mιμη, ειστε και οι 2 νεαρα παιδια γεματα ενθουσιασμο. Αν σας αρεσει αυτο και βαλετε στοχο δεν υπαρχει κατι που να μην μπορειτε να το επιτυχετε. Εχετε στην διαθεση σας 4 μηνες να βελτιωσετε τα ενυδρεια σας μεχρι την φωτογραφιση.Μεσα σε αυτους τους μηνες μπορουν να γινουν θαυματα, φτανει να εχετε ενα πλανο και εναν στοχο. Και αν το συνεχισετε θα δειτε οτι αποκτα κανεις κινητρο για να γινεται καλυτερος χρονο με το χρονο. |
|
||||
|
||||
![]()
μην λετε χαζομαρες ρε!κοιταζα περσινα ενυδρεια πριν κατι μερες και πραγματικα ειδα καποια που δεν αξιζαν!αυτο δεν εχει καμια σημασια ομως..το κανεις για να δωσεις το στιγμα σου και για να φανει και λιγο η ελλαδα!αν πανε ολα καλα και τα φυτα στο ενυδρειο του μονομαχου πυκνωσουν κι αλλο,εγω θα το βαλω και σιγα κιολας!(δεχονται και 25λιτρα ε?
![]() επισης ειμαι στο στησιμο νανοκιχλιδων και αν μαρεσει εμφανισιακα βλεπουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είναι μέχρι τέλος Μαϊου η δική μου συμμετοχή είναι βέβαιη...βιότοπος πράσινο νερό, Socrati θα σε σκίσω
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2541 | 23-01-11 22:58 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Nέο φίλτρο ΕΗΕΙΜ 2010 Στρώσιμο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-06-06 20:44 |