|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ και ο Bokostas, ban από τις μικρές αγγελίες, κυρίως στα χαρίζονται
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σοβαρά πάντως, πρέπει να πω μιας και δεν το έχω πει δημόσια, οτι π.g. (πριν το GAB) το ενυδρείο μου είχε βγει ακριβώς στα 15 Ευρώ ανα λίτρο ακούγοντας τους πετσοπάδες μόνο, και με πολυ αμφίβολα αποτελέσματα.αλλά μ.g. (Μετά το GAB,) ... ας πούμε οτι το κόστος απλά μειώθηκε στα 60 λεπτά ανα λίτρο συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του νέου ενυδρείου μου.... Αυτά τα λίγα σαν κατάθεση σχετικά με το GAB και το πόσο καλό κάνει καθημερινά. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους με πρώτο τον Bokosta . Δεν λέω άλλα γιατι θα νομίζετε οτι γλύφω
![]() ![]() ![]() Αν το Post Μου είναι ασχετο/απρεπες μπορείτε να το σβήσετε, εγω τα είπα πάντως! Κάποια καλά πράγματα πρέπει να λέγονται.... |
|
||||
|
||||
![]()
Α,παλι καλα!!Μου εφυγε ενα βαρος!!Ειμαι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου σε αυτα τα θεματα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούμε να συμμετέχουμε στις κατηγορίες [Δωρίζονται], [Δινονται τζαμπα], [Κούτρα πράγματα], και [Πάρε κόσμε]????
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απΆαλλού φερμένο Δέν τΆαντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 31-01-10 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=panos1972;411790]
![]() ![]() ------------------------- Εγώ φταίω βρε σουρουκλεμέ, που σου μαζεύω φυτά για το καινούριο σου ενυδρείο (μεγειά), το οποίο, παρά τους ευσεβείς πόθους σου για νταμάρι, το βλέπω να γίνεται καραφυτεμένο θερμοκήπιο, αφού άλλοι αποφασίζουν για εμάς, πριν από μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουρουκλεμές και αντίστοιχα σουρτούκης (και σουρτούκα ή σουρτούκω) σημαίνουν τον αλάνη, τον ρεμπέτη και είναι λέξεις τουρκικές που έχουν μείνει στο ελληνικό λεξιλόγιο θυμίζοντας σε μερικούς από μας τις ρίζες μας από την Μ. Ασία και σε όλους μας 400 χρόνια σκλαβιάς αφήνοντάς μας πολλά κατάλοιπα, όχι μόνο γλωσσικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!
|
|