|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Χάρη, επιτέλους, μάλλον έσωσες τα αυγουλάκια.
![]() Ωστε ξηλώθηκαν τόσα φυτά? Πότε να περάσω..? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πέρνα να μου αφήσεις την άμμο, τις πέτρες λαβας, ξυλόπετρες καθώς και ροδόστομους , καρδινάλιους κτλ κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι pleco πηδούν με ευκολία έξω από το νερό άμα το θέλουν και το να είναι παγιδευμένοι σε μια σταλά χώρο ενώ ακριβώς δίπλα τους υπάρχει πολύ νερό και χώρος,είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το κάνουν,οπότε μη σε ξαφνιάζει που βγήκε από τη γεννήστρα
![]() Τώρα που τον φιλοξενείς μέχρι να το δώσεις;
|
|||
|
|||
![]()
Στο Holiday Inn....
![]() ![]() Αυριο το πρωι θα τον πάω μόνο του στη δουλειά μου σε ενα 60αρι, και στο τέλος της εβδομάδας μετακομίζει στα 700 λίτρα ενός φίλου μου μαζί με άλλα τέρατα που έχει αυτος... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν στο εντωμεταξύ τον έχεις πουθενά χωρίς φίλτρο,κάνε αλλαγές νερού 2-3 φορές την ημέρα και μην ταίζεις και θα τα πάει μια χαρά μέχρι να τον δώσεις...
Χαίρομαι που θα πάει σε μεγαλύτερο ενυδρείο και ελπίζω και οι συνθήκες να είναι κατάλληλες για αυτόν ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Eγώ βολεύτηκα από άμμο και πέτρες (ευχαριστώ πολύ τους Δημήτρηδες, zipo και aquaman), αλλά αν θέλεις μπορώ να πεταχτώ αύριο στην Παγγαία για κανένα σακί. Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Για τον Kostas G. Μην ανησυχείς, ειναι στρωμένο 60αρι... έχει μέσα και 3 zebra danio που κανένας δεν πήρε (αν και έβαλα αγγελία για αρκετές ημέρες) Οπότε στη δουλειά έχω το ενυδρείο/καταφύγιο για ανεπιθυμητα/ατυχα ψαράκια, μέχρι να τους βρω σπιτάκι. Για την ώρα πάντως ο Σταυράκης (πλεκος) σουλατσάρει αμέριμνος στο ενυδρείο και τρωει... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πότε να βγάλω το φαρμακο? | ValsamK | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-03-09 21:55 |
τι να βάλω-βγάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-02-09 20:30 |
Γνώμες για εσ. φίλτρο Rio 180 - να το βγάλω; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 12-01-09 15:15 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |