|
|
||||
|
||||
![]()
αντιχλωριο εβαλες ????
οσο για το φιλτρο βγαλτο και καθαρισε το με νερο ενυδρειου ελαφρα ειναι καινουριο και μπορει να σου ανεβικε η αμμωνια κανε αλλη μια αλλαγη νερου
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα 5 ml αντιχλώριο και 5ml βακτήρια στην αλλαγή...Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω και τα άλλα δύο?
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω
αλλα κανε αλλαγες καθε μερα 20 με 30 της % και παρε τεστ βαλε και μια αγγελια για μπολι τσαμπα ειναι τα ζουμια δεν κανουν πολλα ------------------------- αντιχλωριο παντα μη το ξεχνας αναλογα με τα λιτρα αλλαγης δες ποσο να βαλεις λεει το μπουκαλακι
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-10 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κ κατι αλλο??Έχω και 11 μωρα και 2 θυληκες...Αμα τα βγαλω απο την γεννηστρα (ειναι μιας εβδομαδας)υπαρχει περιπτωση να τα φανε??
|
|
||||
|
||||
![]()
1) κακως ειναι στην γεννηστρα
2) νερο ριχνεις καθε τοσο μεσα στην γεννηστρα ή την εχεις ετσι? 3) και να φανε κανενα δεν συμβαινει κατι ...ουτως η αλλως σε 2 3 βδομαδες παλι τα ιδια θα χεις 4) μπολικο κερατφυλλο και φυτα επιφανειας παντα σωζουν τα μικρα ψαρακια ...(δεν χρειαζονται γεννηστρες.) |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα βγάλω εξω δηλαδή?Τα φυτά μου όμως δεν είναι αρκετά μεγάλα και μήπως δεν έχουν που να κρυφτούν??
|
|
||||
|
||||
![]()
οσα ζησουν
αν μεγαλονεις ολα τα μωρα σε λιγο καιρο θα θες 2000 λιτρα ενυδρειο ![]() λεμε τωρα μη πανικοβαλεσε ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο αρσενικός δίσκος τρώει τα μωρά .... | Noni | Δίσκοι | 2 | 29-04-08 10:34 |
Αρσενικός μαζί με θηλυκές; | andreasp | Bettas | 5 | 05-05-06 17:39 |
αρσενικός crowntail | dim | Bettas | 1 | 20-11-05 03:10 |
αρσενικός plakat | dim | Bettas | 5 | 17-10-05 00:24 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |