|
|
||||
|
||||
![]()
Στίγματα εννοείς τις μεγάλες πιο ανοιχτόχρωμες περιοχές ή κάτι άλλο; Στην φωτό δεν φαίνεται καλά αν αυτό είναι δάγκωμα,κάτι παθολογικό ή απλά ο χρωματισμός stress του ψαριού οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Τους έχεις μεγάλα ξύλα που να σχηματίζουν πολλές κρυψώνες κατάλληλου μεγέθους; Τι τιμές έχουν οι μετρήσεις σου; NO3 πόσο;
Οτιδήποτε και αν έχουν,μια αλλαγή νερού θα τα βοηθήσει οπότε καλό θα ήταν να τους κάνεις μια ![]() Ο pleco σου είναι Pterygoplichthys gibbiceps και γίνεται 45εκ. και πολύ σύντομα θα χρειαστεί ενυδρείο τουλάχιστον 2μέτρων μήκους και 60πλάτους(90εκ. κατα την γνώμη μου...) και πάλι θα του είναι μικρό...2 P. gibbiceps θέλουν ακόμα μεγαλύτερο,είναι πολύ μεγάλα και ογκώδη ψάρια ακόμα και για 2μετρο εκτός και αν έχει πολύ μεγάλο πλάτος...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω ξύλα μέσα αλλά πέτρες με παρά πολλές κρυψώνες . το ενυδρείο μου είναι 1μετρο μήκος , 70 ύψος και 60 πλάτος όποτε πιστεύω ότι τους είναι αρκετό και έχει και αρκετή άλγη και τρώνε!! Πριν 2 μέρες έβαλα μέσα στο ενυδρείο και κάτι αφρικανές και 2 κλόουν δεν ξέρω πως αλλιώς τα λένε και είδα στα κλόουν ότι βγαλανε άσπρα στίγματα δηλαδή ινκ και έχω φάρμακο να τα δώσω. Το νερό το άλλαξα πριν μια εβδομάδα να το αλλάξω και σήμερα? Η μετρήσει ΝΟ3 είναι 25
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο plecostomus ?? | Marvin | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-02-08 19:59 |
Κατι νεο για CO2 diy | xouxou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 22-02-06 15:20 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |