|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι red cherry και το ενυδρείο και το φίλτρο λειτουργεί αρκετούς μήνες το χαλικάκι είναι καινούργιο αλλά από αμμωνία είμαι 0! Εχει ένα μοπάνι μέσα κερατοφύλο , cuba και μια ανούμπια και η γαρίδες είναι 5 δεν είναι πολλές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα το φίλτρο δεν είναι επικίνδυνο για τα μικρά? Πιστεύω πως θα τα ρουφήξει όλα ακόμα κι αν είναι φίλτρο αέρα.
εδώ έχει χρήσιμες πληροφορίες και για το breeding αλλά και για τις τροφές http://aqualandpetsplus.com/Catfish,%20Corydoras.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξη ακούγεται το ενυδρείο...Τί φίλτρο έχει;
Strahos, Συνήθως τα ενυδρεία για γαρίδες χρησιμοποιούν ακίνδυνα για να τα μωρά φίλτρα,γιαυτό είπα πως θα είναι εντάξη. Τα φίλτρα αέρα είναι ακίνδυνα για τα μωρά Corydoras,δεν είναι και τόσο ευαίσθητα πια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο είναι ένα eheim 2006 αλλά το σφουγγάρι του είναι θέλει λήγω καθάρισμα και δεν το καθαρίζω επίτηδες για να μην έχει μεγάλη ροή εξάλλου σήμερα είδα μια γαρίδα ημερών να είναι στην είσοδο να περιπατάει χωρίς να έχει πρόβλημα. Τελικά να τα cory να τα βάλω με της γαρίδες η όχι γιατί υπάρχουν διάφορες απόψεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα να τα βάλεις,έχουν τις καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης από οπουδήποτε αλλού θα μπορούσες να τα έχεις αυτή τη στιγμή...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ok! Και φαγητό μουλιασμένο φυλλαράκι και με μια σύριγγα στον βυθώ. Έκανα ένα μιχ από διάφορες τροφές που έχω και θα το δοκιμάσω να δω αν το τρώνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μουλιασμένο τριμμένο φυλλαράκι,ολόκληρο όπως είναι μπορεί να μην το τρώνε. Ορισμένες ταμπλέτες όπως η Tetra tabimin όταν μουλιάσουν γίνονται λεπτόκοκκη σκόνη οπότε και αυτές μπορεί να τις τρώνε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τρωνε ινφουσορια και μετα αρτεμια τα κορυ ????????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο τα baby μου. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 13 | 15-10-09 16:23 |
Melanochromis cyaneorhabdos baby | Maax | Malawi | 9 | 24-04-08 00:56 |
Baby labido | jimismc | Malawi | 1 | 24-05-05 18:13 |
Baby Guppies Question | Filippos | Ζωοτόκα | 5 | 07-05-04 11:48 |
Τάισμα baby fish εν τη απουσια μας | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |