|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ma και αυτα που προτεινεις με τα μεταφορικα παραπανω θα κανουν....ειδες ποσο λενε... και ασε κ χρεωση απο τελωνειο....
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 31-01-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι λες; Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύτηκες. Αν μιλάς για αυτά από Ελλάδα δεν τα προτείνω, απλά έκανα μια αναζήτηση, όπως σου έγραψα για να σου δώσω ένα παράδειγμα από Ελλάδα. Αν μιλάς για αυτά από το ebay σου έγραψα ακριβώς πόσο έχουν και τα λαμπάκια και τα μεταφορικά και κάνουν σύνολο 2,97 ευρώ. Το τελωνείο δε σε χρεώνει τίποτα για κάτι τόσο φθηνό, ούτε καν το ελέγχουν. |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη πηγα και εγω σε ηλεκτρολογο και εκανα παραγγελια για μια σειρα led μαζι με μετασχηματιστη,μου προεκυψε ενα προβλημα
δεν μπορω να βρω τροπο να στηριξω την βεργα στο ενυδρειο... εσυ φιλε μου πως την εβαλες? ------------------------- α! και ποσα led να βαλω? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 31-01-10 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν το πηρα ακομα,ειπα να μου ετοιμασει ενα,αλλα πανω απο 10ευρα δεν νομιζω να κανει....
σημειωση:εγω του ειπα να μου βαλει μετασχηματιστη που κανει 5ευρω και γιαυτο ανεβαινει το κοστος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και δε φαινονται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το καναλακι μαλλον και εγω κατι τετοιο θα κανω...ή θα το κολησω με ενυδρειακη σιλικονη αν γινετε |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τωρα ποια τοποθετιθηκαν στη θεση τους τα λεντ
στο 300αρι στις ποιο πανω φωτο ηταν οι δοκιμες στο 150αρι. |
|
||||
|
||||
![]()
στο 150αρι εβαλες 8 λαμπακια ή ειναι παραπανω?
και αν ειναι 8 πως φαινεται? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα ειναι σε 300. εβαλα 9 γιατι υποτιθετε οτι ειναι το φεγγαρι. με παραπανω λεντ θα το χασω(πολυ παραπανω φως) εχω φωτο στο (ενυδρειο με φυτα/ πειτε γνωμες) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ετοιμο | mindlord | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-02-08 03:36 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
ετοιμο...... | manolo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-04-07 10:27 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Ετοιμο νερο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-05-05 08:32 |