|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι τρελα και ανωμαλα ... απλα πεινανε τα καημενα ... και τρωνε πολυ ... καλυτερα να τα ντυνεις παρα να τα ταιζεις!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μα μονιμως το ρημαδι τους σα ραπτομηχανη παει... το απογευμα θα ριξω αχλαδακι γιατι με τοσο ακτινιδιο θα τα παει κοψιμο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κάπου βέβαια είδα κάποιο φίλο που είπε οτι τα έχει σε πολύ μαλακό νερό νερό και αναπτύσονται κανονικά και γεννάνε κιόλας. Τότε παρατήρησα οτι το φαγητό τους έχει μέσα ασβέστιο, οπότε φαντάζομαι οτι αυτό που δεν έπαιρναν απο το νερό του φίλου το έπαιρναν απλά απο το φαγητό.. Πάντως αν μου φάνε φυτά θα στείλω φωτό με μιλοσαλίγκαρα στην κατσαρόλα!!!! Γιατί αν αυτά τα.."καημένα" πεινάνε ΜΙΑ εγώ θα πεινάσω...ΔΕΚΑ!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...1 μέρα ματα την αλλαγή του νερού 30% μόνο απιονισμένο (Ph6,8-Gh6-Kh5) το ένα απιβίωσε...Δεν το συνδίασα βέβαια σε καμμία περίπτωση με την αλλαγή νερού αλλά σε..τυχαίο(?) γεγονός.
Ε, λοιπόν σήμερα πάλι 24 ώρες μετά απο άλλαγή νερού απεβίωσε και το δεύτερο... Σίγουρα λοιπόν την άλλη εβδομάδα τέτοια μέρα θα έχω χάσει και το τρίτο... Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα το ΝΟ2 σκαρφάλωσε στο 1. ( τα υπόλοιπα φυσιολογικά) ¶ραγε οι ακαθαρσίες των σαλιγκαριών είχαν τέτοια επίδραση??? Μήπως πήρα το πρώτο πεθαμένο είδηση 1-2 μέρες μετά και επιρρέασε τοξικά το νερό?? Ή η μείωση της ροής του φίλτρου που είχε μπουκώσει απο την τύρφη στον υαλοβάμβακα έπαιξε και αυτό το ρόλο του?? Μάλλον συνδιασμός και των τριών θα έλεγα...Κρίμα γιατί ήταν συμπαθητική η παρουσία τους ακόμα και αν δεν μπορούσα να τα κρατήσω για πολύ καιρό όπως υπλόγιζα εξ αρχής... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθε ποτε πρεπει να ταιζουμε τις γαριδουλες μας | kalomoiris | Γαρίδες | 6 | 21-12-08 21:38 |