|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα πάθεις δισκοπάθεια Χάρη! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σας βαλω φωτογραφιες σε λιγες μερες και θα μου πειτε ειναι να μην παθεις αφου ειναι αστερια
------------------------- καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες[/QUOTE]
η ωρα πλησιαζει!! ![]() ![]() αν ολα πανε καλα την πεμπτη θα ειναι ελλαδα... + 10 μερες το μαγαζι για παρακολουθηση....και μετα σπιτι μου ![]() ![]() οποτε χοντρικα σε 15 μερουλες ξεκιναω λες μπουσουλισμα??? χαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω κολάτε την αρρώστια άσχημα
![]() Είναι άλλο πράγμα τα παλιόψαρα αυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω δεν θα τα κακομαθω, θα πρσπαθησω τουλαχιστον... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
Χρηση αεραντλιας και αλλες ιστοριες.. | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-04-08 07:36 |
Θορυβος σε MCE-600 skimmer | thanpapa | Φίλτρανση | 5 | 06-04-08 16:44 |
Mειωση θορυβου | Nik25 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 26-12-07 23:25 |