|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πανέμορφο, μπράβο! Ήμουν σίγουρος! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου!!! το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο και μπραβο σου!!!
για τα φυτα συμφωνω κι εγω οτι χρειαζοντε και φτιαχνουν λιγο το τοπιο... αν θελεις δοκιμασε να βαλεις τις ανουμπιες στα πλαγια του ενυδρειο και τα μεγαλα φυτα στην πλατη του ενυδρειου και να φτανουν τα φυλλα τους μεχρι πανω.... λογικα θα αναδειχθουν και οι πετρες που τωρα χανοντε και τα φυτα θα δειξουν πιο ομορφα.... καλη συνεχεια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |