|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ λέω 50 λίτρα για μονομάχο και είναι βασιλιάς το 25 είναι το ελάχιστο για μένα ..
τη έγινε μεγάλε με άκουσες ??? τη μακριές ουρές και κουραφέξαλα αγριάδα ο πλακάτ ![]() ![]() ![]() αλλα μη σε αρχίσω για το μπετονάκι που τον έχεις μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σε τόσα τον έχω πάντως μαζί με μιλοσαλιγκαρα και γαρίδες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τον ειχα στο ματι εδω και καιρο ...και μετα απο πολυωρες συζητησεις με τον χαρη αποφασισα ..αυτο το ψαρι δεν σταματα να με εκπλησει ...ηδη τρωει σχεδον απο το χερι. μου..και το μαλλι φιλε..δεν πηγε και πολυ ψηλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
το 25 το ξερω οτι ειναι το ελαχιστο!απλα γενικως δεν ξερω και πολλα ατομα που δινουν τοσα λιτρα για ενα μονο και ψαρι!για αυτο ειπα βασιλιας και ιδιαιτερα σε σχεση με τις συνθηκες που τους εχουν αλλοι και αλλοι..και εμενα το 25αρι το εκμεταλευεται στο επακρο και πραγματικα θα ηθελα να του προσφερω και εγω μεγαλυτερο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα 120 λιτρο
και βαλε και 2 κοριτσια μεσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον το 100λιτρο θα το κανω κοχυλονταμαρι αλλα για το μελλον βλεπουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια,να ρωτισω κατι??Εγω εχω ενα 30 λιτρο(περιπου)ενυδρειο,αλλα τωρα βεβαια το εχω γεμισει μεχρι τα 15 λιτρα γιατι ειναι η πρωτη κατοικια της χελωνιτσας μου,αλλα κι εκεινη απο να΄ναι θα την κανει για ενα μεγαλυτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μου σε 30λιτρα με μερικα ευκολα φυτα (ανουμπια,μοσσ,φερν κλπ )θα ειναι αρχοντας...δεν ειναι απαραιτητη η χρηση της α/ο αλλα μπορεις να εχεις τυρφη αν θελεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να τον βαλεις εκει μεσα για ολη την ζωη του και θα σου ηταν και υποχρεος.
Αν εχεις Α.Ο. θα ηταν καλυτερα αλλα και το νερο βρυσης αν δεν ξεπερναει το 7.6-7.7 ph ειναι οκ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος? ΛΕΣ..... | stavr0s1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 15:23 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχος | NiveOner | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-08-08 13:45 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 7 | 21-09-05 00:56 |