|
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις...... ουδεν σχολιο....
το ενυδριο ειναι για σπιτι/μαγαζι |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βασιλη!!!!!Αν και αδειανο ακομη ειναι παρα πολυ ομορφο...Φαντασου το με clown και blue tang να περιστρεφονται γυρω απο το τον υφαλο!!!Ειναι κοσμημα και παλι μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ζαλιστηκα
![]() θελεις παντως στολη δυτη για να το δουλεψεις που βρηκες τον κυλινδρο; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλεις σκλάβο στο σπίτι σου? Ερχομαι αρκεί να είμαι κοντά στο ενυδρείο, και να μπορώ να βουτάω που και που μαζί με τα ψάρια....
PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS Βάλε καμια 100 φωτογραφίες να βλέπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο!!!!
Ζηλευωωωωωωωωω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο!!!! Συγχαρητηρια!!!! Αντε αναμενουμε και αλλες photo!!
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτο!!!!!! ΄Οταν διάβασα τα χαρακτηριστικά του ενυδρείου στην αρχή, νόμιζα ότι είναι κάπου εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο.... απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλό!!!!!
Σας εχω και εγώ μια έκπληξη!!!!! Μετά τον gallacher του ενος και κάτι μέτρου σε 1000 λίτρων, έρχεται το επόμενο μεγαθήριο: σφυροκέφαλος απευθείας από τον Ατλαντικό στο νέο 3000ων λίτρων ενυδρειακό βιότοπο!!!!! Αναμένετε!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιιιιι λεειιι τωρα;;;;;;;;
ολο αυτο στο σπιτι σου βρισκεται;;;; αν θεσ και δευτερο για καθημερινη περιποιηση του...κηπου..σου..οχι δεν με ενδιαφφερει το ενυδρειο σου σιγα...προσφερομαι!!! οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μια καλή ερώτηση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναβαθμιση στο light reef μου | panoscorfu | Φωτισμός | 7 | 07-12-09 23:23 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
R/O σε nano light reef: είναι απαραίτητο; | Jason | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 27-06-08 11:35 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |