|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνώμη μου καλύτερα να κρατήσεις και το εσωτερικό του juwel και δεν χρειάζεσαι έξτρα κυκλοφορητή. Eπιπλέον έχεις 2 φίλτρα σε περίπτωση που πάθει κάτι το ένα έχεις backup.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να προτείνω κι εγώ με την σειρά μου το Fluval 205 το οποίο είναι ανάμεσα σε 2215 και 2217 (αναφορικά με το μέγεθος/δύναμη) Εκτός του ότι είναι αθόρυβο, έχει "ενσωματωμένη" μηχανική φίλτρανση (σφουγγάρια), κάδους, έχει start/stop, ροοστάτη, primer κλπ, υλικά και κοστίζει όσο το 2215. Να τονίσω ότι όλα πλην των σφουγγαριών δεν τα έχουν τα classic της eheim (2215,2217 κλπ)
|
|||
|
|||
![]()
κατεληξα να προχωρησω στην αγορά του 2217 γιατί εχει καλή ροή και μεγάλο καδο. Απο μονο του πιστευω είναι ευκολο να βγάλει σε πέρας τα 180 λιτρα με ιχθυοφόρτωση 4 ψαριών labidochromis yellow για αρχηκαι αργότερα ισως ενα ecco2236 ή ενα ecco pro2036 με την προσθήκη καποιων επιπλεον ψαριων.
το εξωτερικό δεν το θέλω γιατί το θεωρώ άσχημο να εχω ενα κουτί μαυρο μεσα στο ενυδρείο ενω δυο σωληνάκια του 2217 είναι πιο διακριτικα και κρυβονται ευκολα πισω απο κανα φυτό. οσο για τα fluval δεν εχω βρει καποιο σαιτ αντιστοιχο με το eheim asia pacific ωστε να μπορω να πληροφορηθώ. το μονο ασχημο στην αγορά αυτή είναι η κατανάλωση του 2217. το εχω βρει στον υδροκοσμο στα 117ευρω μαζι με διπλά βανάκια, χωρις φίλτρα. καποια καλύτερη τιμη απο αυτην, εχετε υποψιν? ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1255
νομίζω όμως ότι είναι χωρίς τα υλικά, γιατί δεν πας κατευθείαν σε ecco? έχω εγώ το ecco 200 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εντελώς αθόρυβο και με χαμηλή κατανάλωση
|
|||
|
|||
![]()
εχω παραγγείλει καποια πραγματα απο την διευθυνση αυτή και περιμένω να μου ερθουν. Κυριακή έκανα την παραγγελία
το λινκ σου είναι χωρίς βανάκια και έξοδα αποστολής. αρα ισως έρθει κομματι ακριβότερα. αυτό το φίλτρο που εννοείς μαλλον το βλέπω μικρό για μοναχο του στο ενυδρείο. αντίθετα σκεφτηκα για 2 ecco pro 2036 τα οποία έχουν περισσότερη ροή αλλά τον ιδιο καδο σε σχέση με το 2217. Γενικότερα εχω πονοκεφαλιάσει με το θέμα φίλτρα. ![]() τα εχουν φτιάξει ετσι στην eheim ωστε να μην ξέρεις τι θες. εχουν προδιαγραφες ροης 750lt/h για ενυδρεια 300 λιτρων και αλλα 950lt/h για 250 λιτρα ενυδρειου. και σε συνδυασμο με τις τιμές ![]() και που να μπω στο θέμα στρώσιμο,τροφές.. σε λιγο καιρό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω για να πω την αληθεια θα εβαζα απανω απο 1200λ/ω
εντελως υποκειμενικα αλλα εχω κουραστει να ειμαι στα ορια φιλτρανσης σε οσα ενυδρεια ξεπερασα κατα πολυ το προτεινομενο εχω ησυχασει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Αθόρυβο φίλτρο | infodigger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-04-07 17:14 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |