|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως το νερό της αλλαγής νερού σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχει 4 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από του ενυδρείου για να κάνει διαφορά και πρέπει να είναι κοντά στο 50% αλλαγή...Είναι καλό που έκανες και χθές αλλαγή νερού καθώς οι επανηλλημμένες αλλαγές νερού βοηθούν επίσης στην προσομοίωση περιόδου βροχών
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πες μου κατι... επιδη εχω βαλει μεσα αναγκαστικα ενα πετροχρομις λες να φοβουντε να γεννησουν??
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν τα κυνηγάει και δεν τα ενοχλεί γενικότερα,δεν νομίζω πως θα παίξει κανένα ανασταλτικό ρόλο στη γέννα,εκτός ίσως από το να φάει τα αυγά...Όμως,έχοντας ένα Petrochromis μέσα στο ενυδρείο,δεν νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να κάνεις αλλαγή νερού με μαλακό νερό...Καλύτερα περίμενε να φύγει το Petrochromis και μετά ξεκινάς την προσομοίωση περιόδου βροχών ή αν θες οπωσδήποτε να την κάνεις τώρα,καλύτερα μην χρησιμοποιήσεις μαλακότερο νερό...
|
||||
|
||||
![]()
το πετροχρομις μου ξεμεινε απο μια 4αδα που ειχα παρει και τα ξεκανε ολα...
αν ειχα καπου να το δωσω θα το ειχα δωσει... κορυ δεν εχει κανενα προβλημα... δεν τα ενοχλει και ακομα και οταν τρωνε δεν τρεχει τιποτα!! θα κανω την αλλαγη με κρυο νερο αλλα ιδιο ph για να μην του δημιουργησω προβλημα....
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν στήνεις ένα ξεχωριστό ενυδρειάκι για το Petrochromis και ίσως και κάποιο άλλο ψάρι από το βιότοπό του; Είναι πολύ όμορφα ψάρια και το αξίζουν
![]() ![]() Εύχομαι να σου γεννήσουν τα Cory σύντομα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Petrochromis
![]() $Σ%$@%#@@^%* ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα απο λιγες μερες ειχε σκοτωσει 3 πετροχρομις και το αρσενικο 20-25 εκατ. φροντοζα... μετα απο αυτο πεταχτηκε στο μικρο ενυδρειο και να ειναι και ευχαριστημενο που τρωει... ![]() ![]() αγγελεια για να το δωσω εβαλα αλλα δεν βρεθηκε κανεις... βλεπεις δεν το βρισκεις ευκολα και οχι σε χαμηλη τιμη... οποτε τωρα εχει μεινει μονο του εδω και απλα το φροντιζω γιατι αγαπαω τα ζωα που εχω...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χθες εβαλα 3 λιτρα νερο απο το ψυγειο και επεσε η θερμοκρασια 3 βαθμους....
σημερα που γυρισα εχουν κολλησει στα τζαμια εβγουλακια... δεν τα εχουν ολα μαζι αλλα λιγα εδω, λιγα εκει... εβαλα ξανα 3 λιτρα νερο απο το ψυγειο.... τωρα βλεπουμε.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras.τι εχει?? | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-05-09 10:49 |
μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 28-09-06 17:14 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |
Corydoras XXL... | X_nikolas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 31-07-04 22:30 |