|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε δημητρη να σε καλα...αν δεν μου ειχες πει για τα σκαλαρια ακομα ψαροσουπα θα ειχα...ναι για τους διαγωνισμους ειμαι και γω σιγουρος(χαχα)που θα παει ομως θα στησω ενα ενυδρειο υπερ του συλλογου ..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πεταει!!εμενα ακομα να βουλιαξει το red moor...
------------------------- ειμαι λιγο βιαστικος...μου ειπαν βεβαια τα παιδια οτι θα κανει 4-5 μερες..αλλα θελω να βουλιαξει τωρα!!! ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 24-01-10 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μου αρεσε πιο πολυ με τα ξυλα, πολυ καλο αποτελεσμα, καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους...!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο οντως το δεξιο ξυλο..θα μαρεσε να βαλεις και "χαλακι"..
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι να βαλλω μοσσ η ριτσια παντου...αλλα δνε ξερω ακομα...θα κανω ενα ακομα απ στην αγγελια με τα κλαδεμματα
|
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες ακομα με μερικα καινουρια φυτακια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |
Σωστό Aquascape | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-11-09 12:22 |
Ενα φανταστικο aquascape ! | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 09-10-09 21:45 |
Aquascape gallery | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-08-08 14:07 |
Προτάσεις για aquascape | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-04 02:36 |