|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!περιπου ποσο κανει να φυγει η κιτρινιλα??πανω κατω??να ξερω στο περιπου..
__________________
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε τα ξύλα σε μια λεκάνη μόνα τους και κάνε αλλαγές νερού κάθε μέρα για 2 εβδομάδες τουλάχιστον και μετά βάλτα στο ενυδρείο αλλά και πάλι θα σου βγάζει και σιγά σιγά θα ελαττωθεί η κιτρινίλα .
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
στο φυτεμενο το μικρο που εχω με μικρα κομματια ξυλο μεσα εκανε γυρο στις 3 βδομαδες να καθαρισει το νερο ( μαζι με τις αλλαγες του )
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γυρω στις 2 βδομαδες και...
__________________
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδιά!σας ευχαριστώ όλους!
![]() ------------------------- και μερικες φωτο! το ενυδρειο οπως ειναι τωρα ![]() η ανουμπια ![]() μια καμπομπα ![]() το ξυλο ![]() και μια πιο παλια ![]() ------------------------- 1. δεν κανουν περλινγκ μην ψαρωσετε!μετα απο αλλαγη ειναι 2. το μπλε σωληνακι ειναι διοξειδιο που επιτελους δουλεψε!παει μεσα στο φιλτρο 3. δεν ξερω αν φενεται αλλα την ανουμπια δεν την εχω φυτεψει την εχω απλα στερεωσει μεχρι να μπει το ξυλο...να τη φυτεψω ισα ισα να μπουν τα ριζακια στο χωμα η δεν χρειαζεται?λογικα δεν θα χρειαζεται αφου μπορουμε να τη δεσουμε! ![]() 4. πως σας φενεται το ξυλο? 5. το ενυδρειο?καλα παει??παντως εχθες εδωσα στο θειο μου ενα κοματι κερατοφυλλο 1 μετρο!!!και αλλα 3 γυρω στο μισο!!!δεν υπερβαλλω! 6. την τελευταια φωτο την εχω βαλει και wallpaper!μου αρεσει πολυ γι' αυτο σας την εβαλα!αν αρεσει και σε εσας βαλτε την...βεβαια δεν εχουν σχεση με τις φωτο του Χριστου(Ζ_Χ) και του Αλεξανδρου(Raven) αλλα οτι μπορει ο καθενας κανει!! ![]()
__________________
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 24-01-10 στις 09:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
#6
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα βάλω αυτή με το παλμολιβ
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Εεε???
![]() ------------------------- ααα!!!λες για τη φωτό με το ξύλο!απλά εχω τον κούβα στην κουζίνα και το έβαλα πάνω σε μια πετσέτα για να το βγάλω φωτογραφία! ![]() ------------------------- αλλα σχολια δεν εχετε να κανετε για τις φωτο?? ![]() επισης να ρωτησω κατι...μποτω να κοψω ΟΛΕΣ τις ριζες της ανουμπιας?η μονο με χρι ενα σημειο(1-2 ποντους) ------------------------- κανεις? ------------------------- ????
__________________
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 24-01-10 στις 18:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να τις κοψεις τις ριζες τους??
![]() Αν τις κοψεις ασε να εχουν 3-4 cm!!
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Οκ.απλά ρωτάω...
![]() ------------------------- Σχόλια για τις φωτό δεν άκουσα! ![]()
__________________
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 24-01-10 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Anubias barteri var. nana | Sophie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-11-09 03:35 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
ANUBIAS BARTERI vs APISTOGRAMMA CACATUIDES | n1sarris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 19-12-03 21:29 |
ANCISTRUS HOPLOGENYS Vs ANUBIA BARTERI | test | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 26-12-02 04:46 |