|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Την δουλευα εναν ολοκληρο χρονο στο reef μου και δεν μου δημιουργησε ποτε την παραμικρη υποψια οτι κατι δεν παει καλα... δεν κολησε ποτε και εχει και 3 επιλογες για να την δουλεψεις οπως θελεις.. παρτην με κλειστα τα ματια... προσεξε μονο να λεει πανω της το μοντελο HL-233 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσήρθες στα αλάτια!
![]() Όπως σου τα είπαν τα παιδιά με 2 ενστάσεις: 1. Nanostream.ΙΜΕ πολύ καλύτερες οι κοραλία σαν αντλίες, δεν ξέρω αν οι Tunze ξεπέρασαν παιδικές ασθένεις (σπάσιμο διχάλων κτλ) 2. Σε αυτά τα λίτρα και με την προοπτική των soft και ίσως αργότερα sps (και με την εμπειρία μου μέχρι τώρα) θα πήγαινα χωρίς συζήτηση σε 2-3 φωτιστικά led των 90 εκατοστών. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία , με την αναπλήρωση μάλλον θα πάρω αυτήν που μου προτείνετε.
Κώστα για την tunze έχω την εντύπωση ότι έχουν νέα βελτιωμένη διχάλα , ξέρει κανείς σίγουρα ; Ψάχνοντας για tunze vs corallia είδα μοιρασμένες απόψεις με μία ελαφριά τάση προς την tunze , το σπάσιμο βέβαια ουσιαστικά αχρηστεύει την αντλία. Για led εννοείς κάτι τέτοιο http://www.reefbuilders.com/wp-conte...sunbrite-8.jpg έχεις κάποιο ling για παραγγελία ; για τι τιμές μιλάμε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάω για αυτά http://www.fish-street.com/weipro_led_lighting_led-c
αφού δεν θές να μπλέξεις με diy! Tα χρησιμοποιώ περίπου 3 μήνες (4 μπάρες του 1,20)και πλέον κοντεύω να βεβαιωθώ 100% πως μου κάνουν καλύτερη δουλειά απο ΜΗ (είχα 2*150w) ![]() Όσο για τις αντλίες , επειδή τις δούλεψα και τις 2 (κοραλια 3 και νανο 6045) προτιμώ τις κοραλία. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε διχάλα στην Tunze εννοούμε τη βάση που αγγαλιάζει την αντλία περιμετρικά και πιάνει πάνω στον μαγνήτη;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις αντλίες της tunze μου φαίνεται και πιο διακριτική αλλά αφού λες ότι η corallia είναι καλύτερες , τις έχει και το petcumulus . almost ναι αυτήν εννοούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Διάρκεια ζωής έχουν, απο ότι λέει ο κατασκευαστής, 50000 ώρες!Απο το site που σου δίνω τα πήρα και να υπολογίζεις κανα 30άρι μεταφορικά ανα φωτιστικό.
Για τις αντλίες απλά σου είπα την γνώμη μου, άλλο μπορεί να έχει καλύτερη εμπειρία απο τις tunze, εσύ μαζευεις γνώμες και αναλόγως πράττεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πως ήταν πριν, εγώ τις έχω κανά 1.5 μήνα και μου φάνηκαν γερές. Τους άλλαξα θέση πολλές φορές, τώρα το στήνω, μου βγήκαν κάποιες όταν τράβαγα το μαγνήτη μέχρι τελικά να καταλήξω στις θέσεις.
Υπάρχουν πάντως ανταλλακτικά, που ή σημαίνει ότι δεν ξεμένεις ή σημαίνει ότι σπάνε εύκολα. Τι να πω. Madfdg, μια που έχεις δουλέψει και τις 2, από θόρυβο ποιές σου φάνηκαν καλύτερες;
|
||||
|
||||
![]()
Και οι 2 αθόρυβες ήταν
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |