|
|
||||
|
||||
![]()
ιβρυδιο λεγεται οταν δεν μπορει να αναπαραχθει
οπως το μουλαρι δηλαδη οποτε το να ανακατεψεις γκαπυ με εντλερς, γενετικα δεν λεγεται ιβρυδισμος, αφου αναπαραγεται ο απογονος του ομως οταν λενε ιβρυδισμο στο χομπυ, σχεδον παντα εννοουν ανακατεμα καθαρων τυπων της φυσης τα οποια δινουν γονιμους απογονους (π.χ στις γαριδες) εδω το προβλημα ειναι να μην χαθει ο καθαρος τυπος του εντλερς και οχι αν λεγεται ιβρυδιο καλα κανεις παντως και το ξεκαθαριζεις |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θέλω να ρωτήσω στη φύση δεν μπορούμε να βρούμε υβρίδια guppies-endlers?Δηλαδή να βρεθούν γκάπυς-έντλερς μαζί..
Συγχωρέστε με αν πέταξα κοτσάνα, δεν ξερω τις χώρες προέλευσης των ανωτέρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απ'ότι κατάλαβα, και το ξεκαθαρίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός, τα cumana guppy είναι ουσιαστικά ολόιδια με τα endler με μόνη διαφορά το σχήμα του γονοπόδιου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεχωριστες ποικιλιες του ιδιου οργανισμου δημιουργουνται οταν απομονωνονται πληθυσμοι και εξελισονται αυτονομα.
Αν στη συνεχεια ερχοταν για καποιο λογο σε επαφη, σταδιακα θα ανακατευονταν και θα δημιουργουνταν ενας μονο αναμικτος τυπος |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
endler! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-01-10 22:35 |
Υβρίδια guppy endler | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-10-09 13:56 |
Ζωοτόκα -υβρίδια | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-06-07 20:23 |