|
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστω πολυ dimi απλα μου ειπαν απο το pet shop για αρχη να μη βαλω ramirezzi..τα neon ειναι μια επιλογη γτ μου αρεσουν...παντως στα pet shop που εχω παει δεν εχουν κ πολλα ειδη κ συνηθως τα ιδια..δεν εχουν π.χ. ψαρια σαν αυτα που ειδα τωρα στα ενυδρεια του raven..κατι τετοιο θα μου αρεσε αλλιωσ αν μπορω απ'την αρχη βαζω ramirezzi!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μου ειπαν οτι πρεπει το ενυδρειο να ειναι πολυ καιρο στρωμενο για να βαλω ραμιρεζι γτ ειναι πολυ ευαισθητα...
![]() ------------------------- dimi τωρα ειδα κ τα δικα σου κ ειναι τελεια απο που τα βρισκεις???? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη debbie : 21-01-10 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μια μερα με μπολι.....Εστρωσε!
|
||||
|
||||
![]()
Debbie καλωσόρισες!!! Και μένα μου αρέσουν πιο πολύ τα ψαράκια του θαλασσινού νερού! Σιγά σιγά θα φτάσουμε κι εκεί
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοεις τα tateurndina πλεον δεν τα βρισκεις ευκολα,εχουν καιρο να φανουν στα ελληνικα καταστηματα.
|
||||
|
||||
![]()
thanks μαρια ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον στο ιατρειο μου να εχω ενα μεγαλο ενυδρειο θαλασσινου!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η φωτογραφια ειναι πολυ θολη μην σχολιασετε ανεβηκε για συγκεκριμενο λογο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η δευτερη προσπαθεια | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 21-01-10 20:06 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
Προσπαθεια για αναπαραγωγη Pseudomugil furcatus | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 25-05-09 01:02 |
προσπαθεια τριτη.... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-02-09 19:31 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |