|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το κακο ειναι οτι εχει πολλες βαλισνεριες μεσα!!!αν βαζω 1ml μερα παρα μερα παλι λετε να τις καψει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά εγώ βάζω κάθε βδομάδα excel (και τα άλλα 4 μπουκαλάκια επίσης) και οι βαλισνέριες μου (spiralis και gigantea) ζουν και βασιλέυουν! Και όλα τα άλλα φυτά μου επίσης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ βάζω 1 καπάκι την βδομάδα σε 180 λίτρα και πάλι τις ψιλοκαίει τις βαλισνέριες, εκτός από τις gigantea, αυτές αντέχουν περισσότερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1 και σε μενα τις καιει τις βαλισνεριες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
γιγαντεες εχω μεσα θα το δοκιμασω μερα παρα μερα αν ειναι για να δω.οταν λετε τις καει τι ακριβως παθαινουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
+1 και απο μένα τι εννοείτε????
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υποθέτω ότι φταίει το εξέλ, αλλά βέβαια μπορείς να βάλεις μικρότερη δοσολογία και να βρεις μέχρι πόσο το αντέχουν. Εγώ τελευταία το βάζω στο 1/4 της συνιστώμενης δόσης και σταμάτησε να τις καίει, αλλά δεν ξέρω κι αν προσφέρει τίποτε. |
|
||||
|
||||
![]()
θα το ξεκινησω απο χαμηλα τοτε και θα το ανεβασω σιγα σιγα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης η μεγαλύτερη βαλισνέρια δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποτε ριχνουμε τα λυπασματα???? | kalomoiris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-01-09 12:01 |
Το φτιάχνουμε μαζί;;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 19-04-08 00:32 |
Πώς ρίχνουμε το ph? | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 30-12-05 23:53 |