|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενας παραδεισος για τα μουλτι...
![]() πολλα κελυφη...λεπτη αμμος....η αποικια που θα σχηματιστει θα εχει τις ολες τις ανεσεις της... ![]() προσωπικα το προτιμω χωρις κανενα φυτο...αλλα θα προσθετα στις σωρους απο πετρες...μερικες ακομη...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο σπιτικό για τα multies, φίλε μου!
Το μόνο που χαλάει την συνολική εικόνα είναι το μπαστούνι (αααα ρε eheim με τα λαχανί σου..!!). Είτε πάρε κάνα μπαστούνι μαύρο, για να μην φαίνεται τόσο, είτε βάλε καμιά βαλισνέρια μπροστά για να το καλύψει. Προσωπικά θα έκανα καί τα 2.
|
||||
|
||||
![]()
δε μου αρεσε , στη θεση σου θα εκανα περιοχες, περιοχες με τα σαλιγκαρια.
Καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
δε θα τις δημιουργησουν τα μουλτι?? κι εγω εριξα τα κελυφη χυμα στον πυθμενα...αλλα αυτα εσκαψαν λακουβες και δημιουργησαν μονα τους περιοχες...τα σαλιγκαρια συσσωρευτηκαν στους κρατηρες κι ενω δε χωρησα καμια περιοχη τωρα υπαρχουν αποστασιοποιημενες αποικιες με κελυφη...
|
||||
|
||||
![]()
σχολιασα αυτο που ειδα. Οταν βαλει φωτος μετα απο καποιο καιρο, θα σχολιασω αυτο που θα δω, ειναι απλο νομιζω
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω σχολιασα το σχολιο σου....
![]() επειδη τα μουλτι διαμορφωνουν τον πυθμενα και μεταφερουν κελυφη (δε τα σηκωνουν αλλα χρησιμοποιουν το σκαψιμο και τη βαρυτητα) απλα εγραψα οτι αυτο που θα εκανες εσυ θα το κανουν τα ψαρακια μονα τους. και μαλιστα ακομη κι αν σχηματισει καποιος περιοχες αυτα θα τις αλλαξουν κατα τη βουληση τους. το γουστο σου φυσικα και ειναι σεβαστο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να της κανουν οπως γουσταρουν αυτα και οταν το κανουν θα βγαλω φωτο να της δεις και να μου πεις την γνωμη σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε και για να μην λετε | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 25 | 24-05-08 17:47 |
Τι Λετε εσεις?? | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-04-08 13:14 |
λετε να γεννησουν? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-08 20:53 |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |