|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε επειδή κάποιοι από εμάς δεν έχουμε καταφέρει να παίρνουμε εύκολα* το ενυδρείο των ονείρων μας… ονόματα δεν λέμε δες ποιος ποσταρε πριν από σένα
![]() Ετσι σκέφτομαι σε κάποια φάση σύντομα να τολμίσω να θίξω θέμα για να αποκτήσω ένα ενυδρείο πάνω από 400 λίτρα για Malawi mbuna… και είπα να ρωτήσω την γνώμη σας αν θα πρέπει να πάω για κατασκευή ή εργοστασιακό… και είμαι και από αυτούς που αργούν να αποφασίσουν οπότε θέλω χρόνο… αν αποφασίσω όμως “κάνε άκρη Μιχάλη” ![]() *εμένα στο μπαλκόνι θα με βγάζανε με τα ενυδρεία αγκαλιά!!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο θαλασσινό Ενυδρείο απο Νέο | PCHRYSOVERGIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-08 15:48 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |