|
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα και "λιμνουλα" ισως δεν ειναι αρκετη γι αυτα !
Η αληθεια ειναι οτι τα ΚΟΙ απαιτουν πολλα κυβικα και καποιο μινιμουμ βαθος λιμνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, λέγοντας "Λιμνούλα", εννούσα κάποια κυβικά νερού.. όχι κάποια μικρή Λιμνούλα.. Όντως για τα ΚΟΙ το έχω διαβάσει και εγώ ότι χρειάζονται αυτά που είπες...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκευτομαι να κανω λιμνη |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ τα ΚΟΙ ειναι για λιμνη!
ενα ΚΟΙ 10εκ που ειναι μονο του μεσα σε ενα ενυδρειο 100 λιτρων δεν ειναι και η καλυτερη του αλλα δεν ειναι και οτι χειροτερο! σε μια λίμνη θα παει καλυτερα αλλα με την διαφορα θερμοκρασιας που εχουμε τωρα τα τα παιξει το καημένο!!! απο τους 28 να παει στους 13 ειναι μεγάλη διαφορά!!! πρεπει να γινει σταδιακα! οσο για το bio nitrivec θα μετρισω και τα NO2 NO3 και θα σας πω αν και μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι κακο!!! απορω παντος πως ειναι δυνατον μια εταιρια να παραπλανει τον κοσμο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εύκολο κέρδος φίλε μου.. Σου λέω απο την εμπειρία που έχω ζήσει με τον φίλο μου δεν κάνει τίποτα...
|
|||
|
|||
![]()
επειδη εχω μπερδευτει λιγο με αυτα που διαβαζω θελω την βοηθεια σας!
το φιλτρο μου ειναι εσωτερικό. το εχω 5 εκατοστα απο την επιφανεια του νερου. η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να του ανοιξω τις φυσαλιδες! αν πρπει να το παω στην επιφανεια του νερου? αν πρεπει να βαλω αεραντλια αντι για τις φυσαλίδες. αν πρεπει να βαλω το άλλο εξαρτιμα με τις πολλες τρυπες σε ενα σωλήνα και να ρίχνει το νερο απο πανω η παρουσίαση και οι λεπτομέρειες του ενυδρείου έχουν γίνει πάνω πάνω. το ενυδρειο εχει λιγο αλγη μεσα. το οξυγόνο απο τα φυτα δεν φτάνει? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ζητούμενο είναι να έχεις καλή ανατάραξη της επιφάνειας.
Η αεραντλία δεν χρειάζεται. Εγώ θα έβαζα το spay bar(την σωλήνα με τις τρύπες) στην εξαγωγή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |