|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Απόστολε φυτρώνει σε πετρώδη μέρη με πολύ υγρασία και νότιο προσανατολισμό! Στα μέρη μου έχει ....παντού όπου υπάρχουν πέτρες, βράχια και νερό, για Βέροια δεν ξέρω αλλά ψάξε σε υγρότοπους, με πέτρες ... που αλλού;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ισως εχει στο παρκο αγιου νικολαου στη ναουσα ! ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
lusi μπορεις να μου πεις η κομη της αφροδιτης που μπορω να την βρω στη δραμα; εχω ενα συναδερφο απο δραμα και θα μου φερει αυτος. Στην Αγια βαρβαρα θα βρει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να πιάσει! Μην μπει άδικα στον κόπο! Θα δούμε αν γίνετε με φύλλα που έχουν σπόρια!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
εχω κάποια απο αυτα στο ενυδρειο 4 μηνες απο ποταμι της κερκυρας...και δεν ημουν σίγουρη για τα ονόματα που ειχα βρει στο ιντερνετ....μονο για το κερατοφυλλο ...ευχαριστώ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επαναφερω αυτο το θεμα, γιατι κανοντας μια αναγνωριστικη βολτα στα ποταμια της περιοχης μου βρηκα καμποσα υδροβια φυτα και το μονο που ξερω να αναγνωρισω με ακριβια ειναι το μυριοφυλλο.
δεν ειχα παει εξοπλισμενος με κουβαδακια και αποχες και ετσι δεν πηρα κανενα. μια περιγραφη που μπορω να δωσω ειναι, ετσι οπως τα εβλεπα απο την πανω μερια, ενα φυτο μοιαζει πολυ με πολυσπερμα, ενα αλλο μοιαζει με πιστια στρατιωτες και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ενα φυτο που ειχε τα φυλλα του ξαπλωτα στην επιφανεια του νερου (φαινοταν ενας μεγαλος μισχος που ξεκιναγε απο τον πυθμενα, οπως στις νυμφαιες, και κατεληγε σε ενα μεγαλο κατακοκκινο μακροστενο φυλλο). υπηρχαν και πολλα νουφαρα και φακη. θα προσπαθησω την επομενη φορα για φωτογραφιες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανανέωση φυτών,φωτισμού και CO2... | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-10-07 01:17 |
Αναγνώρηση φυτών | illvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-10-07 16:40 |
Αναγνώριση φυτών | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-04-07 04:57 |
Κιτρίνισμα χαλικιών και πλαστικών φυτών; | michalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-02-04 16:21 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |